![]() |
Odp: Dark Room
Cytat:
Jeszcze nikt nie powiedział, że te roboty to nie jest żadna podpucha, a czarna postać na drodze to nie był człowiek! |
A co, to nie bedzie sci fi ?
|
Cytat:
|
xDD
zróbże scifi, bo tego jest mało na forum a telenowel .... uuu... a pozatym te maszyny do zabijania są intrygujące ;D |
To dobrze, tylko znowu mi się dostanie jak przesadzę z tym science fiction ^^ W związku z tym...
część VI W zdecydowanie większej części odcinka skupie się na ów intrygujących Was robotach i na Medival'u, bo na razie był to tylko taki dodatek do losów Victorii. Okaże się, co do tego wszystkiego ma nasz pan informatyk i co stało się z dyrektorem zakładu pogrzebowego (Moritimer&Mortimer ^^). U Victorii nie wiele będzie się działo, ale tylko tymaczosowo... Potraktujcie to jako zapowiedź :) |
: )
|
Cytat:
Rozumiem, że do tych, co wolą "telenowelę" zaliczasz mnie :) Ale ja jestem mniejszością na forum (przynajmniej takie mam wrażenie) i nie martw się, możesz z tego zrobić sci-fi, i tak będę czytać :P Ale i tak czekam na dalsze losy Victorii. Jestam ciekawa, w którym odcinku połączą się dwa na pierwszy rzut oka oddzielne wątki. Wybaczę Ci, że przemienisz to na sci-fi, ale z opisów nie rezygnuj |
Cytat:
|
Może trochę spóźnione, ale przecież tylko jeden dzień zwłoki :P
http://img35.glitterfy.com/360/glitt...1245216D32.gif I ja przyłączam się do tych wzruszających życzeń :* |
uh, Lucy jest taka mroczhna (tak sie to pisało? xD), brrr : (( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:59. |