![]() |
Odp: Simowo Charionette TS2
Mika. proszę http://peggyzone.com/ObjectDetail.html?id=006353 ;)
|
W końcu się zabrałam za ocenianie Twoich simek.
Jako, że przeglądnęłam wszystkie od początku, mam doskonały obraz tego, jaką ewolucję przeszłaś w tworzeniu simów. Na początku były one nieciekawe, a teraz napatrzeć się nie można. Zrobiłaś spore postępy. No to lecimy od początku: Amethy - bardzo ładna, nie pasują mi jedynie te kolczyki w wardze Ola - ma zbyt pociągła twarz, nie podoba mi się ten typ urody Paula - ma bardzo fajna fryzurę, ale nos jest zbyt prosty Roxette - jest brzydka moim zdaniem, ładniej jej w ciemnych włosach Danny - straszny pijaczyna :D ale nawet przystojny Sapphira - nawet ładna Casimir - cały Jackson Rippner (Red Eye, Batman - początek) i nie podoba mi się Eunice - jest super, podoba mi się jej makijaż :) Ernest - taki sobie, może lepiej wyglądałby z zarostem? Nie było by mu znać tak tej podłużnej twarzy. Poprawiony wygląda o niebo lepiej Loren- całkiem fajna, ale ma zbyt opadające kąciki ust Jerremi - bardzo przystojny sim Irmine - jedna z ładniejszych Twoich simek, tylko nie podoba mi się jej bluzka, bo za bardzo opina jej ciało Jasmine - ma z kolei zbyt uniesione kąciki ust, ale podobają mi sie jej oczy Christian - taki średniacha Natasza - jest piękna - taka simka-wamp :) i bardziej podoba mi się przed metamorfozą Janeye - bardzo ładna, fajny, mroczny makijaż, ale zbyt jaska karnacja Claudy - ładna, ma piękne oczy Irmine 2 - fajna, ale twarz ma zbyt pociągła Ileana - śliczna, taka dziewczęca i naturalna. |
Tak, rzeczywiście Twoje simy są coraz lepsze. Ostatnie są naprawdę śliczne :)
Ciekawe co nam jeszcze zaprezentujesz. |
Volt, Uuq., aluminium., Beatrix, Dastina, Sherlock, Mika., Gold Chocolate, Searle, Ria- bardzo dziękuję za komentarze :)
Alexandra: http://img31.imageshack.us/img31/1523/66735740.jpg http://img191.imageshack.us/img191/2095/31639494.jpg |
co się stało z tym ostatnim zdjęciem? :D
A simka bardzo fajna ^^ Tylko nos bym szczyptę pogrubił ^^ |
Nie pasuje mi ubranie
Ogólnie to jest bardzo ładna i nie widzę nic do zmiany. Masz do tego łapkę ^^ |
Bardzo ładna simka, a szczególnie podoba mi się fryzurka (jest świetna ^^) i eyeliner simki. Jedynie co bym dała to ciut jaśniejszą szminkę/błyszczyk? ;>
Ale simka ogólnie jest na plus i mi tam ubranie nie przeszkadza. |
Simka śliczna! Właściwie to w jej wyglądzie nic bym nie zmieniła.
Jedynie ubranie zamieniłabym na jakąś sukienkę w kwiatki. :) |
nonoo...poprawilas sie, ale wez nie dodawaj tych rozmazan(to znaczy nie wiem jak to sie zwie, uzywalam tego...to chyba jakies opcje swiatla) i zalosnych ramek w photoscape, ok?
|
Witaj Czarionetko! Dziękuję za polecenie swojej twórczości. Otóż Simka Alexandra ma nienajlepsze ubranie, jakoś mi to nie pasuje. Poza tym to mam wrażenie, że ma zbyt rozwlekłe usta, a włosy są zbyt napuszone przez co sprawiają wygląd małej twarzy, do której są dane ogromne oczy, a fryzura góruje nad wszystkim. Po mej analizie stwierdzam, że tylko fryzurę bym zmienił, a usta wtedy zrobią się ładne. Ocena: 9,5/10 pkt. Nie będę się tak rozdrabniać na wszystkie Twoje twory jak Searle, ale od czasu, gdy tutaj ostatni raz byłem to Twoje Simy bardzo się poprawiły i jesteś coraz lepsza w tym co robisz. Pozdrawiam D_S :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:07. |