![]() |
Odp: Pierwsze Spojrzenie
Nie będę cytować, bo te zdjęcia są zbyt wielkie, ale z tego co widzę dzięki Ilonie - okropieństwo!
|
To wchodzenie i wychodzenie z samochodu to prawdziwy dramat... Jestem zawiedziony. W każdym moim simowym serialu simowie wychodzą bądź wchodzą do jakiegoś samochodu. Jak mogli filmowcom to zrobić.
|
Czy to naprawdę było aż takie trudne do zrobienia? Nie wydaje mi się.
Jeśli jedynym plusem TS3 okaże się brak granic to gra ląduje w koszu. Naprawdę nie przeszkadzają mi granice w TS2. |
Oj no nie przesadzajcie niekorzy, traktujecie tę grę jak najważniejszy aspekt nadchodzącego półrocza i bluzgacie na twórców nie wiadomo za co ; )
Nikt wam kupowac nie każe, jeżli wam nie odpowiada to, co pokazują przecieki informacji. |
No niestety cię rozczaruję, bo granice w The Sims 3 są. Tylko przemieszczanie się pomiędzy parcelami nie wymaga każdego kolejnego wczytywania obszaru. ;P Mam jeszcze tylko nadzieję, że po mieście przejeżdżają sobie samochodziki imitujące ruch uliczny. ;D Będę zachwycony.
Edit: Cytat:
|
Ja sądzę, że w tej odsłonie The Sims nie chodzi o granice, budynki, czy wychodzenie z samochodu a INTERAKCJE. Mamy rozbudowane charaktery simów, osobowości, aspiracje i cele - według mnie ta cześc gry jest dla osób lubiąca bawić się charakterami i więziami miedzy simami. A nie dla tych co w TS 2 rozkoszowali się budowaniem domków.
EDIT: Jasne, można powiedzieć co ci się nie podoba, ale bez sensu jest też non stop powtarzanie "ŁOLABOGA ALE BEZNADZIEJA !!!!!1111" |
No oczywiście, zgadzam się, lecz nikt tutaj w ten sposób nie pisze.
Edit: Jeśli chodzi o plusy gry, to znakomicie zapowiada się tryb budowania, kupowania, tworzenia sima i wszystkiego, co z tworzeniem jest związane. Naprawdę super. Ale... mało jest fryzur, które są nawet niezłe. |
To był tylko skrajny przykład, ale są takie wypowiedzi, która naprawdę, mogły być bez takich nerwów napisane. Jakby to, życie zależało od tego, czt sim wychodzi z samochodu.
Co do fryzur, to nie martwcie się, kilka tygodni i na stronach fanów pojawią się dodatkowe pliki do ściagnięcia z lepszymi uczesaniami. Ja najbardziej czekam na te charaktery, bo musze przyznać, ze grając w TS2 po trzecim pokoleniu nudziłam się już myśląc, ile jeszcze może być takich samych simów z takimi samymi zachowaniami? |
Cytat:
|
Cytat:
Ale i tak nie moge przebolec, ze zrobili taki krok w tył z tym samochodem względem TS2 :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:41. |