TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pierwsze Spojrzenie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50544)

Beep 19.05.2009 14:20

Odp: Pierwsze Spojrzenie

Nie będę cytować, bo te zdjęcia są zbyt wielkie, ale z tego co widzę dzięki Ilonie - okropieństwo!

mario 19.05.2009 14:32

To wchodzenie i wychodzenie z samochodu to prawdziwy dramat... Jestem zawiedziony. W każdym moim simowym serialu simowie wychodzą bądź wchodzą do jakiegoś samochodu. Jak mogli filmowcom to zrobić.

Beep 19.05.2009 14:37

Czy to naprawdę było aż takie trudne do zrobienia? Nie wydaje mi się.

Jeśli jedynym plusem TS3 okaże się brak granic to gra ląduje w koszu. Naprawdę nie przeszkadzają mi granice w TS2.

Człowiek w zielonych rajtuzach 19.05.2009 14:41

Oj no nie przesadzajcie niekorzy, traktujecie tę grę jak najważniejszy aspekt nadchodzącego półrocza i bluzgacie na twórców nie wiadomo za co ; )
Nikt wam kupowac nie każe, jeżli wam nie odpowiada to, co pokazują przecieki informacji.

mario 19.05.2009 14:41

No niestety cię rozczaruję, bo granice w The Sims 3 są. Tylko przemieszczanie się pomiędzy parcelami nie wymaga każdego kolejnego wczytywania obszaru. ;P Mam jeszcze tylko nadzieję, że po mieście przejeżdżają sobie samochodziki imitujące ruch uliczny. ;D Będę zachwycony.

Edit:
Cytat:

Napisał Panna N.
Oj no nie przesadzajcie niekorzy, traktujecie tę grę jak najważniejszy aspekt nadchodzącego półrocza i bluzgacie na twórców nie wiadomo za co ; )
Nikt wam kupowac nie każe, jeżli wam nie odpowiada to, co pokazują przecieki informacji.

No tak, pewnie... "Nikt wam nie każe". Nie lubię takiego gadania. Jak mi się coś nie podoba, to będę o tym mówił i mam prawo wymagać, ile mi się podoba. W końcu to The Sims 3, a nie TS -2. Są tacy, którym do szczęścia wystarczy wszystko z napisem "Sims", a również są bardziej wymagający, którzy w zamian za takie pieniądze, oczekują czegoś więcej.

Człowiek w zielonych rajtuzach 19.05.2009 14:44

Ja sądzę, że w tej odsłonie The Sims nie chodzi o granice, budynki, czy wychodzenie z samochodu a INTERAKCJE. Mamy rozbudowane charaktery simów, osobowości, aspiracje i cele - według mnie ta cześc gry jest dla osób lubiąca bawić się charakterami i więziami miedzy simami. A nie dla tych co w TS 2 rozkoszowali się budowaniem domków.

EDIT: Jasne, można powiedzieć co ci się nie podoba, ale bez sensu jest też non stop powtarzanie "ŁOLABOGA ALE BEZNADZIEJA !!!!!1111"

mario 19.05.2009 14:47

No oczywiście, zgadzam się, lecz nikt tutaj w ten sposób nie pisze.

Edit: Jeśli chodzi o plusy gry, to znakomicie zapowiada się tryb budowania, kupowania, tworzenia sima i wszystkiego, co z tworzeniem jest związane. Naprawdę super. Ale... mało jest fryzur, które są nawet niezłe.

Człowiek w zielonych rajtuzach 19.05.2009 14:51

To był tylko skrajny przykład, ale są takie wypowiedzi, która naprawdę, mogły być bez takich nerwów napisane. Jakby to, życie zależało od tego, czt sim wychodzi z samochodu.
Co do fryzur, to nie martwcie się, kilka tygodni i na stronach fanów pojawią się dodatkowe pliki do ściagnięcia z lepszymi uczesaniami.

Ja najbardziej czekam na te charaktery, bo musze przyznać, ze grając w TS2 po trzecim pokoleniu nudziłam się już myśląc, ile jeszcze może być takich samych simów z takimi samymi zachowaniami?

Beep 19.05.2009 14:53

Cytat:

Napisał Désignér (Post 1025629)
No niestety cię rozczaruję, bo granice w The Sims 3 są. Tylko przemieszczanie się pomiędzy parcelami nie wymaga każdego kolejnego wczytywania obszaru. ;P

Mówiąc o granicach miałam na myśli oczywiście przemieszczanie się pomiędzy parcelami ;)

Mamełe 19.05.2009 14:55

Cytat:

Napisał Panna N. (Post 1025641)
Ja najbardziej czekam na te charaktery, bo musze przyznać, ze grając w TS2 po trzecim pokoleniu nudziłam się już myśląc, ile jeszcze może być takich samych simów z takimi samymi zachowaniami?

To fakt, też już mnie to męczyło.
Ale i tak nie moge przebolec, ze zrobili taki krok w tył z tym samochodem względem TS2 :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:41.