![]() |
Odp: Jaki dodatek byście chcieli?
Dla mnie przy tym ze oni tera robia superhipermegazajomaszcze aktualizacje (sarkazm) to tak sobie wyobrażam zwierzaki:
Tfurca simsuf trujki: Hmm farma nieee do du** po h** graczom farma? wydali 130 zeta na gre i bedziemy dalej z nich kase ciagnac.....to tak tfurcy pszedmiotuf robcie: zrobcie psa,kota,chomika i to wszystko nic innym graczom nie trzeba wazne zeby dodatek kosztowal 110-130 zeta i zeby byl komerchą jak sie patrzy :P (komercha- coś co się zaj*** reklamuje a jest słabe że aż żal) |
po co te przekleństwa?nie za młody jesteś na takie słowa?
|
jest cenzura? jest wiec sie nie czepiaj >_>
|
Nie bądź bezczelny... :>
Ach,gdzie te stare dobre metody szorowania języka mydłem za przekleństwa...Chociaż w tym przypadku ciekawi mnie tylko,skąd Ty takie piękne słowa znasz... |
u mnie na podworku co drugi 5-letni dzieciak ma taki jezyk :P keidys do jednego powiedzialem hejka a on do mnie ladny tekscik "a h** ci w d***" XD dobra ok stop koniec offtopu! gadamy o dodatkach.
a tak btw to ciekawe jakie by zwierzaki byly |
Dla mnie to te same tylko zeby juz nie bylo tej magii bo już rzygam gdy to widzę.
Z akcesorii to najlepiej gdyby doszły jakies nowe instrumenty typu saksofon czy co... A ze sportu to żeby można było grać w siatkę i żeby pozostała z dwójki piłka nozna |
Mi się podobało, że można było mieszkać w bloku
Nadzieję mogę mieć, że zrobią trójkowe Osiedlowe życie :P |
Ja bym chciała Na Studiach albo Cztery Pory Roku :D
Albo taki dodatek, w którym z naszym simem możemy wejść do pracy albo do szkoły i mieć nad nim kontrolę. To mogło by być ciekawe ;) |
Ja bym chciała wszystkie dodatki takie jak w TS2 , bo przyznam że trochę mi ich brakuje :P
Oprócz tego chciałabym też coś takiego jak uzupełnienie TS3 , w którym można byłoby wchodzić do sklepu i pracy ( Jak w TS2 ) |
Ja chcę żeby się powstrzymali z tym zas****m marketingiem i wydali nie więcej niż 6,7 dodatków i żeby zmieścili niektóre rzeczy w jeden, np jak w The Sims był dodatek Randka to żeby tak jak w dwójce wsadzili go do nocnego życia.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:32. |