![]() |
Odp: Błędy EA ;)
nie wiem czy ktoś już pisał, ale strasznie mnie denerwuje jak simy łażą "krokiem wściekłej nauczycielki idącej ze skargą do dyrektora ".
|
Ja na razie zauważyłam 2 błędy:
1 Simka podnosiła dziecko a później je odłożyła, ale rękę miała dalej zgiętą tak jakby je cały czas trzymała. I ma ją zgiętą ciągle chyba że coś robi to w trakcie robienia czegoś albo co kilka sekund się tak jakby zawiesza, albo gdy np śpi lub siedzi to co kilka sekund staje w pionie... 2 Simka(dziecko) miała mieć urodziny nawet miałam podpowiedź, żeby urządzić imprezę, ale gdy kupiłam tort i klikałam nią żeby zdmuchnęła świeczki to pokazała się lista i wszyscy mogli dmuchać oprócz niej nawet te simy które nie miały urodzin w najbliższym czasie ;/ |
Cytat:
Oskikop - tak czasem simy zaczynają tak chodzić, ale to też zabawne jak dal mnie :D Jakby były na coś niemiłosiernie wściekłe :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
mówię o simach,którzy nie są odważni.
Czy żeby powstrzymać złodzieja,musimy być superhero?nie! ta gra jest czasem dziwna ;p |
Cytat:
|
U moich Simów był złodziej,mieli alarm,przyjechała policja.Policjantka wdała się ze złodziejem w bójkę i...przegrała :P Przylazł mój Sim,już staruszek i złodzieja pokonał,bo miał na maxa sport ;D Ale on i tak zwiał...
|
Nie wiem czy ktos pisał . Animacja jak sim siada do samochodu brak jej oraz simy wchodzą w stoliki >><<
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:12. |