TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Błędy EA ;) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50967)

Oskikop 23.06.2009 09:09

Odp: Błędy EA ;)

nie wiem czy ktoś już pisał, ale strasznie mnie denerwuje jak simy łażą "krokiem wściekłej nauczycielki idącej ze skargą do dyrektora ".

videl1988 23.06.2009 14:15

Ja na razie zauważyłam 2 błędy:
1 Simka podnosiła dziecko a później je odłożyła, ale rękę miała dalej zgiętą tak jakby je cały czas trzymała. I ma ją zgiętą ciągle chyba że coś robi to w trakcie robienia czegoś albo co kilka sekund się tak jakby zawiesza, albo gdy np śpi lub siedzi to co kilka sekund staje w pionie...
2 Simka(dziecko) miała mieć urodziny nawet miałam podpowiedź, żeby urządzić imprezę, ale gdy kupiłam tort i klikałam nią żeby zdmuchnęła świeczki to pokazała się lista i wszyscy mogli dmuchać oprócz niej nawet te simy które nie miały urodzin w najbliższym czasie ;/

Levkoni 23.06.2009 15:56

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1053715)
Co ty gadasz!To było najgorsze w dwójce to zasypianie ;/
W trójce jest o tyle fajnie,że nawet jak sim jest padnięty,to zje i się umyje normalnie,nie padając co chwila na twarz i drąc mordy.

cóż,może innych takie rzeczy śmieszą,ale mnie wkurzają i to bardzo... :P

No tak, dla mnie takie rzeczy dodają smaczku hehe, lubiłem jak morda lądowała w talerzu, co prawda było to czasem wkurzające, jak z pracy sim wracał śpiący i głodny i kazało się mu zjeść to padał, ale lubiłem to :D

Oskikop - tak czasem simy zaczynają tak chodzić, ale to też zabawne jak dal mnie :D Jakby były na coś niemiłosiernie wściekłe :P

anastasia 26.06.2009 10:29

Cytat:

Napisał anastasia (Post 1051997)
po zainstalowaniu gry działało mi przyblizanie i oddalanie scroll'em na myszce a teraz nie oO? czemu? da sie jakos tą włączyc spowrotem? anrpawić?

ponawiam pytanie :)

jekyll 26.06.2009 17:16

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1040958)
-również złodzieja nie da się jakoś powstrzymać,powinno się go dać chociaż okrzyczeć,pobić...no wiecie :P

Moja simka pobiła się ze złodziejem, więc co ty chcesz Oo?

Chryzantem Złocisty 26.06.2009 17:16

mówię o simach,którzy nie są odważni.
Czy żeby powstrzymać złodzieja,musimy być superhero?nie!

ta gra jest czasem dziwna ;p

Levkoni 26.06.2009 18:31

Cytat:

Napisał anastasia (Post 1057385)
ponawiam pytanie :)

O ile wiem, nie ma opcji włączenia/wyłączenia scrolla, może to wina myszki. U mnie czasem się dzieje tak, że ten scroll wciska się w myszkę i wtedy nie chodzi.

Rainbow 27.06.2009 12:12

U moich Simów był złodziej,mieli alarm,przyjechała policja.Policjantka wdała się ze złodziejem w bójkę i...przegrała :P Przylazł mój Sim,już staruszek i złodzieja pokonał,bo miał na maxa sport ;D Ale on i tak zwiał...

Elektra 27.06.2009 12:19

Nie wiem czy ktos pisał . Animacja jak sim siada do samochodu brak jej oraz simy wchodzą w stoliki >><<

Ahnia 28.06.2009 16:39

Cytat:

Napisał Keramzyt (Post 1042380)
Ale theground, próbowałem się go pozbyć jeszcze na dwa sposoby! Jest jakieś logiczne wytłumaczenie na:
+ Gdy prawie wszystkie paski (prócz zabawy i pęcherza) są na czerwono, sim nie umiera

A czy Twój Sim ma cechę pechowiec?
Cytat:

Otóż jeżeli Sim ma cechę Pechowca to Mroczny Kosiarz nie zabierze go, gdy umrze. I jeszcze pisze komunikat, że Sim coś tam cośtam, aż żal go zabierac i przyjdzie po niego później. Nigdy nie przychodzi. Próbowałam zagłodzic, spalic, utopic, ze starości - nic. Ale dzięki temu moje Simy są nieśmiertelne, bez kodów i bez ustawienia długiego życia badź wyłączenia starzenia.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:12.