![]() |
Odp: Cmentarz
szukaj nasion wyjatkowych w obrebie cmentarza, ew. kolo laboratorium, ja tak znalazlam ostatnio 4 kwiaty smierci=d
|
Spróbuję centaurea_cyanus:)
|
Spacerując po cmentarzu w River znalazłam dwa naosionka, rodzaj rzadki.
A w katakumbach, jakiś kamień. Nie znalazłam osobiście nasionka kwiatu smierci. |
Ja wysłałam tam dwóch moich simów - młode małżeństwo. Oboje mieli cechę odważny. Najpierw ryli epitafia i opłakiwali zmarłych. Było koło 04:30 w sobotę. Było już jasno lecz nie tak jak w dzień. Wysłałam ich na zwiedzanie katakumb. Gdy wyszli zauważyłam że rodzinka duchów (emeryci i ich córka nastolatka ) właśnie wyszła z grobów! Moi simowie byli przyjaźnie nastawieni, więc zaprzyjaźnili się ze sobą. Ale duchy same zniknęły a simowie chcieli iść. :/
EDIT : Nasiona kwiatów śmierci, omnirośliny ( czy jakoś tam ) drzewek pieniężnych i krzaku płonących owoców znalazłam koło Laboratorium i niedaleko cierni rosnących za płotem cmentarza. |
Ja badam cmentarz pod kątem nagrobków, tzn. jak zakombinować, żeby nagrobki Simów z "nieaktywnych rodzin" nie znikały. Obecnie wyszło mi, że jeśli stworzyłam rodzinę A, a potem gram rodziną B, która nie zna A, to nawet w takiej sytuacji nie stracę grobów rodziny A. Trochę zagmatwane, ale tak niby jest przy tym patchu 1.4. Ciągle się wpieniam, gdy nie mogę odzyskać grobów Simów, to fajne pamiątki....
|
Byłam 2 razy :D Raz byłam z najmłodszym Ćwirem, a drugi z moją simką dorosłą... On był za dnia, ale simka pojechała w nocy... miała czerwony nastrojnik z krukiem ;p i się bała. ale specjalnie tam pojechalam, zeby zobaczyc duchy a nie było :( a w katakumbach nic nie znalazlam... ani nic mi się nie stalo
a mieliscie kiedyś Płonący Owoc?? ja nie, właśnie szukam :) ale widziałam u sąsiadów w nocy... a co do tych nasion wyjątkowych, to mam ich miliony... dużo jest Kryształowych źródłach, a w parku centralnym to już nie wspomnę... koło teatru też można coś znaleźć... |
Moja simka ma je w ogródku, w nocy wyglądają tak:
http://img689.imageshack.us/img689/1...enshot136l.jpg |
Cytat:
|
Te nasiona to Ognistych Owoców. ^^ Ja je za darmo u rodziny Koffi kradne. ;d
|
Też lubię tą parcele ;) A moja simka w katakumbach znalazła pana groma ( czy jakoś tak ) i wystraszyły ją zombie niedźwiedzie :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:56. |