![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
wywiad to porażka, szczególnie z "kazali mi się zapytaćo twoją orientację", a to główny temat. i "jak masz na imię" na końcu. lol
|
linki z thesimsource nie dzialaja
wywiad nieciekawy, tak samo jak horoskop. jedynie co w pełni mi się spodobało to kącik cafe, simowe nowości i 'ciocia chryzia radzi' |
Cytat:
|
Doczytałam kącik cafe i muszę powiedzieć, że on z całego numeru wypadł najlepiej :) Przemyślenia tam postawione są naprawdę ciekawe :)
|
Dziękuje bardzo w imieniu załogi(czyli centaurei i mnie);) Tylko dla mnie wykonanie graficzne jest trochę nieczytelne i wprowadza chaos. No i proszę o udzielanie się w naszej sondzie!;]
|
to jeszcze mówcie, że artykuł "ciocia chryzia radzi" jest świetny (bo jest ale tego nie mówicie), bo chryzia straciła zapał :/
|
No pewnie, że jest, jestem pewna, że nasza ciocia pokaże swoją 'prawdziwą twarz' w następnym artykule=p Mnie sama nazwa zwala z nóg, nie wiem czemu x]
|
Cytat:
dziowani tak kazał |
och, za chwilę Jej to wyślę ^^
A jestem pewien, że przy drugim numerze będzie klękać przed ciocią Chryzią :) a'propo drugi numer- będzie o wiele bardziej skandalicznie, jednak zawiodą się fani tradycyjnych skandalicznych wywiadów, bowiem doom wymyśliła mega hiper extra skandaliczny wywiad odchodzący od zdrowego rozsądku ;) |
a z kim? lol
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:07. |