TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   machine for killing (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52331)

pensivelane 05.09.2010 20:42

Odp: machine for killing

Zapomniałam o tym podkoszulku xd W każdym razie, dla daltonistów to nie będzie problem :D
W ogóle to ciesze się, że Gio zawitałes do mojego tematu!!! :)
Po prostu nie wygląda na zdjeciach na otyłego, no i w dwójce nie można zrobić takiego pączka z sima jak w 3 :(

.mirror 05.09.2010 20:45

Cytat:

Napisał pensivelane (Post 1299359)
Wiem, nie miałam czasu go wykończyć :<

A szkoda, bo jestem pewna, że gdybyś go wykończyła byłby o wiele lepszy i 'lżejszy' :)

pensivelane 05.09.2010 20:46

Oczywiscie, jesli bys chciała to moge jeszcze nad nim przysiąsc, a jak nie dla zwei to dla dobra ogółu :D

.mirror 05.09.2010 20:53

Akurat to jest twoja decyzja, jednak nad następnym odcinkiem radzę się przyłożyć i porządnie wszystkich zaskoczyć, bo niestety musisz nadrobić straty z tego odcinka :P

pensivelane 05.09.2010 20:56

Wiem, wiem. Po prostu spóźniłam się wczoraj z jego dodaniem + miałam dzisiaj imieniny mamy = chałupa ludzi i w stresie wstawiałam odcinek xd. Już mam plan na kolejny i zabieram się za niego od piątku. No i muszę jeszcze zrobić reinstalkę dodatku, bo weszłam przed odpaleniem gry w Nejberhuds i sie wszystko zwaliło -.-"

.mirror 05.09.2010 21:01

To mamie życzę najlepszego ;)

A tak w ogóle to wiadomo, każdemu zdarzają się problemy i musimy ci je wybaczyć :P
Jednak dalej będę liczyła, że mnie czymś zaskoczysz, i mam nadzieję że pozytywnie. I bez pośpiechu, gdy się człek śpieszy wtedy się diabeł cieszy ;) A my możemy poczekać, poza tym wydaje mi się, że im dłużej się pracuje nad odcinkiem tym jest bardziej dopracowany :)

pensivelane 05.09.2010 21:04

Sek w tym, że zabrałam się za niego dopiero w sobote. Wrzesień, czasu nie ma. W dodatku jestem w 3 gimnazjum, ta nagonka na test i oceny to jakaś paranoja. Mamciu, cieszę się, że miemo wszystko ktoś we mnie wierzy zwei! Okej, tym razem was nie zawiodę :P

.mirror 05.09.2010 21:12

Taaak, wiem coś o tym, miałam to samo w zeszłym roku xD Istny horror z tym wszystkim, trzeba jakoś pogodzić te wszystkie przedmioty i test, aargh.

No, ja w ciebie wierzę, wierzę że dasz radę i sama też musisz w to wierzyć, bo gdy sama nie wierzysz w to co robisz to nie ma to najmniejszego sensu.
Jak napisałam wyżej, nieważne kiedy dasz odcinek, ważne byś wszystkich nim powaliła, byś nas pozytywnie zaskoczyła. No! xD Mam nadzieję, że jakoś cię motywuję do działania, bo ja nie bez powodu tak ci nawijam :P

rudzielec 06.09.2010 13:04

A mnie się odcinek podobał, Rose ma fajny charakterek.
Czytało mi się go lekko i przyjemnie, Gio błędziki wyłapał więc jest git :D

Ciekawi mnie ta dziewczyna w warkoczach... pewnie niedługo się dowiemy jakie ma prawdziwe zamiary ;p
Czekam na next.

ps. sorki za kolor, jestem wściekła to dlatego

Panna Lu 06.09.2010 20:36

Niedobry net, nie doładował mi do końca niektórych zdjęć. Humorzaste z niego stworzenie, ale działa, mogę przeczytać, więc nie narzekam. :D

Wybacz, że komentuję tak późno, trochę czynników się na to złożyło.

Cytat:

Prędzej dotrzesz gdzieś skacząc na jednej nodze z palcem w uchu, niż sprawnie przejedziesz piątą aleją.
Jak Lu cieszą takie rodzynki w tekście. xDDD

Mnie tam się podobało. Postaram się już nadążać, bo zaległości to ja przeokropnie mieć wręcz nie lubię. W każdym razie ten odcinek jest ciekawy - chyba korzystnie na niego wpływa odejście nieco od formy takiej pamiętnikowej, gdzie relację zdaje jedynie Rose.

Miłego pisania kolejnych części. :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:41.