![]() |
Panna Stanisława idąc ulicą widzidzi nagle dwóch simw z TS2 'bawiacych się' w wannie.
-Za moich czasów nie było takich wynalazków..... |
Sim zdradzał żone z sprzątaczką...
Pewnego razu.... - ale masz piękne włosy- mówi sim do sprzątaczki nagle do pokoju wpada żona - Move_objests on!!! ----------------------------------------- Pewna simka przechodziłą koło smutnego sima i się pyta: - co się panu stało? - no .... dostałam avans... -to co!! pan powinien się cieszyc!! -Tak było.... ale zapomniałem zapisac gry |
Spotyka sim sima i mówi
-Wiesz co żona mi zmarła -A move_objects on to pies? -Nie obeszło się bez tego sam ją utpiłem w basenie! |
Kloci sie zona z mezem:
- Nie chce cie wiedziec wiecej w moim domu!!!! -O nie, tak latwo sie mnie nie pozbedziesz... -move_objects on , kochanie mowi ci to cos...?? |
Cytat:
Zaraz, może ja coś wymyślę... O! Już mam... Sim daje simowi prezent: - O! Jakie super, potrzęsę sobie tym trochę i schowam do kieszeni... (to jest sytuacja przy dawaniu prezentów w sims1) Sim chcący puszczać sztuczne ognie - Osz kurde! Nie mogę wyjąść tej petardy spod spodni! (To jest z puszczania petard) Wiem, że denne, ale nic... |
.
Pierwszy:
Mała Simka rozmawia na czacie: -Cześć! -Cześc-odpowiadada jej rozmówca. -Słuchaj, czy mógłbyś mi przysłać swoje zdjęci? -pyta Simka -Tak, oczywiście, a po co? -No bo mój tatuś naprawia mi rower i nie wie jak wygląda pedał... Drugi: Sim woła taksówkę -Taxi! Taxi! Taksówka zatrzymała się i sim wsiadł. -Dokąd pana zawieźć? -Na starówkę. Jadą jadą...i taksówka przy starówce zatrzymuje się: -25 simoleonów- mówi taksówkarz. -Oj...a czy może mnie pan przewieźć 5 simolenów do tyłu? (wiem że bez sensu :P ) Trzeci: Młody sim ma napisać opowiadanie na temat swojej rodziny. Przyjeżdża do domu: -Siostro, siostro, powiedz mi coś o sobie! -pyta siostry -Spadaj- chłopociec zanotował -Bracie powiedz mi coś o sobie! -Odczep się ty natrętna mucho! -zanotował Idzie do taty, a tam w tv leci mecz i tata ogląda i krzyczy: szybciej bo nie zdąrzysz! -zanotował. Idzie do mamy, a tam ona rozmawia przez telefon: -Och..dziękuje za komplement...jestem zawstydzona.... Podwieźć cię? -zanotował. N adrugi dzi9eń idzie ddo szkoły: -Pokaż mi wypracowanie! -powiedziała nauczycielka. -Spadaj. -Pokaż te wypracowanie! -Odczep się ty natrętna mucho! -Jedynka!!!!!! Już ci wstawiam! -szybciej, bo nie zdążysz! -Ty nie wychowany simie (:P) małpy z maczugami cię wychowują, czy co? -Och..dziękuję za komplement...jestem zawstydzonyy ... Jassiu idziemy do dyrekotora! Wstawaj! -Podwieźć cię? .... :O |
Cytat:
|
Cytat:
|
Odp: Kawały o Simach
Ja mam ale denny
KAWAŁ PT."TO LOGICZNE!" Sim wychodzi zdomu. Dwa sim-koty zostają same.Siadają obok klatki z kanarkiem i jeden mówi: -Musimy się do niego jakoś dostać! -Ale jak? -Nie wiem... -Pazurami? -Nie. -No to czym? -Chyba się nie uda! -To nie można zjeść klatki z kanarkiem w środku?! |
Odp: Kawały o Simach
JA MAM FAJNY
idzie sim do lazienki i drze sie 'POWOOOOODZ', a tam kibel zapchany!!!! ahahahahahahhahahaha. ALE FAJNE JA NIE MOGEEEEEEEE |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:43. |