![]() |
Odp: Simy Searle
Wygląda jakby się miała zaraz rozpłakać. Ma nienaturalny, nieładny nos, nozdrza są za wysoko. Jej nogi są za grube co widać zwłaszcza na zdjęciu ze strojem codziennym, który też mi się nie podoba - przykrótkie bluzki wyszły z mody wieki temu. Faktycznie ma zbyt pucołowatą twarz, a na ostatnim zdjęciu wygląda staro.
|
Ashelly - dziękuję za komentarz.
Kestrel - Tobie również dziękuję za krytykę (z którą oczywiście się nie zgodzę :P). Olive to imprezowiczka i podrywaczka, więc krótka bluzeczka jest jak najbardziej odpowiednia dla niej :) |
Ma dziwny nos, włosy nachodzą na bluzkę, jakby była w niej dziura i jak to powiedziała Ashelly włosy wydłużają czoło Simki. Poza tym, według mnie, ten cień do oczu ma kolor... wymiocin. 6/10.
|
Ok. Dzięki.
Ktoś jeszcze? |
Buzia, nos, i usta wyglądają jak te z katalogu :| oczy mi się nie podobają
5/10 |
Dzięki za komentarz :)
Na razie nic nowego nie dodam, bo mam problem z grą - jak tylko wchodzę CAS, nawet przy zmianie ubrania simom, to gra się zacina i muszę restartować komputer. Trochę też pomarudzę, bo widzę, że ten temat nie cieszy się popularnością i najwyraźniej w świecie simy mi nie wychodzą. |
Cień rzeczywiście okropny, może dlatego, ze nie lubię zielonych cieni.
Tej fryzury nienawidzę, ale niech już będzie. Ubrania mi się nie podobają. Co do samej simki... rzeczywiście ma pucułowatą twarz i nienaturalny nos. Co prawda widziałam kilka osób z takimi nosami, no ale co innego życie, a gra. Za to podobają mi się usta. Według mnie zawsze ci wychodzą :D Oczy nie najgorsze, ale mogłyby być odrobinę większe ;) Mnie też zacina się gra. A właściwie, to tylko gdy moja siostra jej ''używa''. Mnie się jakoś nie zacięła, ale to może dlatego, że ja większość czasu siedzę w necie ;) Żeby gra się nie zacinała użyłam jednego sposobu, ale ty nie masz plików package, no nie? Edit: Widzę, ze nie idzie mi dzisiaj pisanie z sensem :| |
Nesyetta dziękuję za komentarz.
Z package mam tylko mody. |
Nicolette jest śliczna. Dałabym jej inną fryzurę... może jakiś kok? :) 9/10
Olive jest śliczna, podoba mi sie. Tylko makijaz i fryzura sa okropne i w ogóle jej nie pasują. Uwielbiam takie pucołowate simki :) 10/10 Chętnie bym którąś zagrała, jeśli dasz do pobrania. |
Dziękuję za komentarz :)
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:28. |