TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56407)

Owl Finch 28.11.2010 09:30

Odp: The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria

Ja te akcesoria posiadam, jednak nie mogę z nich korzystać -_- jeśli są zainstalowane razem z PZ, gra w ogóle nie działa... A jednak wybrałam PZ, bo tam dochodzi więcej, no i więcej wydałam...

hellraiser 21.12.2010 16:43

Mam te akcesoria. Muszę powiedzieć, że EA dało dupy za przeproszeniem. Katalog z samochodami powinien się aż ciąć od ich ilości. JEST ICH ZDECYDOWANIE ZA MAŁO! Co prawda, auta są ładne, ale cóż, ilość przestraszna. Do tego kilka tandetnych ozdób. O fryzurach nawet nie wspomnę, szkoda słów.

Cytat:

Napisał jekyll (Post 1307269)
Mam.

TANDETA!

Tyle w temacie.

Powyższy cytat najlepiej podsumowuje moją wypowiedź na temat tych akcesoriów.

Mr0w4 22.12.2010 19:11

Odnośnie tego akcesoria, podobno dalej jest że samochody się teleportują na ulice i simy z chodnika do samochodu. Lipaaa.. Powinni to poprawić!

Vanitas 23.12.2010 18:39

Mr0wa - widocznie nie mogą tego poprawić skoro tego nie zrobili. Raczej wątpię żeby którekolwiek rozszerzenie zmodyfikowałoby tą opcję.

Mr0w4 25.12.2010 22:40

W The Sims 2 się jakoś dało.. :) Nocne życie i grało się fajno :)

Vanitas 26.12.2010 17:15

Mr0w4 - tutaj już opisałem co i jak :)

ennjoy 31.12.2010 18:19

ja osobiście też wolę dodatki :D
moja siostra jest raczej bardziej zwolenniczką akesorii .

Master of Disaster 01.01.2011 22:09

A propos tych animacji wsiadania... cóż, zrobili, jak zrobili (nie jest to jedyne, co mnie w trójce wkurza...) i teraz nie potrafią tego "naprawić".

A co do akcesoriów - wypowiedzi nie zachęcają mnie do nabycia... Mam wrażenie, że to są za przeproszeniem jakieś ochłapy.

fαикα ѕιмóω 03.01.2011 16:21

Ja tego dodatku nie polecam.Przez ten dodatek miałam błąd akutalizacji i nawet w to nie zagrałam ... A jak zainstalowałam na nowo,bez Szybkiej Jazdy to WSZYSTKO działało . Hmm... trudno,w ten dodatek to juz sobie raczej nie pogram... Szkoda.Po opakowaniu bylo widac , ze sa nowe stroje , super auta i nowe opcje.

Owl Finch 03.01.2011 16:29

Cytat:

Napisał fαикα ѕιмóω (Post 1342540)
Ja tego dodatku nie polecam.Przez ten dodatek miałam błąd akutalizacji i nawet w to nie zagrałam ... A jak zainstalowałam na nowo,bez Szybkiej Jazdy to WSZYSTKO działało . Hmm... trudno,w ten dodatek to juz sobie raczej nie pogram... Szkoda.Po opakowaniu bylo widac , ze sa nowe stroje , super auta i nowe opcje.

A jaki masz komputer? PC czy Mac?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:56.