![]() |
|
Odp: Ciekawostki nt. gry.
U mnie w mieście nie potrzeba nawet wraku :D Przylatują i zatruwają mi wodę w cysternie/kominie/czymkolwiek to jest! :D
|
A do mnie to Ufo przylatuje tylko w Dziwnowie. Specjalnie sprawdziłam w innych okolicach. Naczekałam się i nic z tego ;)
Swoją drogą, zaobserwowałam coś ciekawego. Niektóre eliksiry można kupić u niektórych mieszkańców miasta! Ostatnio udało mi się zdobyć Likontropinę B, a wcześniej Plantofinę C. Nie byli oni ani treserami ani członkami klubu ogrodników. |
Cytat:
|
Po zainstalowaniu dodatku "Nocne Życie" pojawia się błąd w trybie tworzenia Sima, polegający na tym, że gdy wybieramy wizytowe ubranie dla Simki, dwa razy powtarza się ta sama prosta biała suknia ślubna z podstawki - jest po prostu dwa razy wyświetlony ten sam strój.
|
Jeżeli Simka jest w ciąży i chce się by ciąża trwała ekspresowo krótko (czasem się przydaje :P) to wystarczy wpisać boolPropTestingCheatsEnabled true, następnie shiftem na Simie -> Spawn-> Tombstone L and D -> Speed My Pregnancy :D
|
Czy wiedzieliście, że kamera nad przebieralnia nas podgląda przez otwór? :)
http://i.imgur.com/27K3hAv.png |
Na przykład: Lola i Celina z Dziwnowa to przyrodnie siostry Dziwaków i Jadźki Kowal, ale gra nie traktuje ich jak rodzinę. Poza tym Jasiek i Janka Kowal postrzegają braci Dziwaków jako obcych, chociaż to ich wujkowie. Nerwus nie za Ofelii, ale gdy ją pozna, pomimo, że są kuzynami, nie będą się uważać za krewnych.
A teraz popatrzcie: http://i.imgur.com/mlVLrE8.jpg Ten plakat to rysunek znanego amerykańskiego artysty, Roya Lichtensteina. Albo coś w jego stylu. Proponuję wpisać jego nazwisko w wyszukiwarce, na pewno się przekonacie! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:19. |
|