![]() |
Odp: Made by rudzielec
skin ma taki jakby miała ze 60 lat oczy tak samo,w ogóle tragedia.Nie postarałaś się :( 2/10
|
a mi się właśnie podoba, bo jest inna ^^ faktycznie, nos ma śmieszny, ale w tym cały jej urok. denerwuje mnie tylko, ze na każdym zdjęciu jest uśmiechnięta
|
Dzięki za komentarze mimo tego, że simka wyszła tragiczna :P
a teraz kolejna pani ;) trochę tu powstawiam swoich postaci z FS :P pomęczę was swoimi przebrzydłymi tworami xD na pierwszy ogień idzie Emanuelka :D nie jest jakaś specjalnie ładna, ale ostatnio bardzo ją polubiłam :) |
No, nie jest. Niezbyt mi się podoba, znowu ma tapetę zamiast twarzy :P Poza tym dziwne usta i nos (oczy może są takie a nie inne przez makijaż :D)
6/10 |
O, jestem pierwsza... :P
Simka mi się bardzo podoba, może poza tym, że ma troszeczkę za grubą górną wargę (wstrzyknęła sobie kolagen? :D). Z drugiej jednak strony, kto jest idealny? Zresztą, skoro to Emmanuelle, to się nie dziwię... 9,5/10 EDIT: ach, chrupek mnie wyprzedził. |
Czemu ma siwe brwi? O_o
xD Jak wspomniano wyżej, ma dziwne usta, takie pełne, że aż za bardzo xD Ale akurat nos mi odpowiada. Ma dziwny uśmieszek xD Dobra, wiem, że plotę bez sensu xD Fajna jest i tyle xD |
Nie ma siwych brwi xD
W każdym razie ma zdecydowanie za dużo makijażu... Zbyt uwydatnione kąciki ust i wydęte usta, ale mimo to jest piękna :D 9/10 |
Cytat:
Aa, simka śliczna, taka miła, 10/10 : ) |
Pierwszy raz nos odpowiada większości :D
To sukces! :D Dzięki wam za komentarze :) inouexd sprawdzę w warsztacie bo wiem co to za błyszczyk (tylko nazwy sobie nie mogę przypomnieć :P) i edytuję posta :) |
nie pasuje mi to że do takiej pucołowatej twarzy dobrałaś 'odsłoniętą' fryzurę, no i piegi przy tak ciemnej karnacji, poza tym całkiem fajna!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:34. |