TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   W jakiej okolicy gracie? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58274)

Hebe 13.10.2013 12:00

Odp: W jakiej okolicy gracie?

Czasem gram w SV, ale moim zdecydowanym faworytem jest MF ze względu na klimat i oczywiście nadnaturalność tego otoczenia. PS Chyba przydałoby się zrobić nową ankietę, bo ta jest już nieaktualna :)

cher000 13.10.2013 16:10

W Isla Paradiso. :)

simowy001 01.11.2013 21:33

ja oaze szęścia bo jest tm przytulnie

kessaris 02.11.2013 10:34

Ja najbardziej lubię grać w Monte Vista. Czuć włoski klimat, który kocham :3 Miasto jest "ciepłe", co szczególnie widać przy zachodach słońca. Podoba mi się wszystko - od imion i nazwisk simów przez parcele publiczne po kolor otoczenia i wody.

alpherainn 14.11.2013 18:29

Kiedy miałem zainstalowane TS3, grałem tylko w Sunset Valley. Bardzo spodobało mi się to otoczenie i lube grać tamtejszymi rodzinkami.

Izzie 19.02.2014 18:00

Aktualnie cały czas gram w Hidden Springs, strasznie lubię te zalesione tereny, w dodatku są tam prześliczne, klimatyczne parki. Niestety ostatnio zaczynam odczuwać, że miasto to jest trochę małe i mam problem z umieszczaniem nowych parcel, nie mam ich gdzie wcisnąć bez kasowania domów mieszkalnych i eksmitowania Simów - wszystko przez to, że tereny tam są strasznie górzyste i nawet jeśli gdzieś jest duża połać ziemi, to parceli tam nie postawię, bo teren jest "nierutowalny".
Kupiłam też sobie ostatnio kilka nowych miast, bo skorzystałam z walentynkowej promocji Origin na 50% i nabyłam Monte Vistę, Dolinę Smoków, Roaring Heights i Barnacle Bay - jeszcze nie miałam okazji grać we wszystkich, ale myślę, że się bardzo polubię z Doliną Smoków - uwielbiam grać w The Sims Średniowiecze, więc to zdecydowanie moje klimaty. No i smooki! :love: Strasznie mi ich brakowało od czasów Jedynki.

Tenebris 22.02.2014 10:14

Obecnie gram w "Sunset Valley", ale jak jeszcze miałam "Po Zmroku" grałam w Bridgeport.

Nelia 08.04.2014 15:45

Przedtem grałam cały czas w Sunset Valley bo mi się tam strasznie spodobało, całkiem urocze miasteczko i miało to ''coś'' do czego chciało się wracać, ale teraz od kiedy musiałam od nowa zainstalować simsy postanowiłam nieco zmienić i teraz gram w Moonlight Falls- też mi się bardzo podoba :) .

Sheil 15.04.2014 21:06

Ja jestem fanką Twinbrook <3 Po prostu kocham klimat tego miasta. Za to dzisiaj w ramach odświeżenia, przeniosłam główną rodzinkę do Bridgeport.

Sadystka 20.04.2014 15:41

Czemu nie ma w ankiecie Moonlight Falls?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:55.