TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Impreza w Plenerze - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58587)

hellraiser 22.03.2011 14:57

Odp: The Sims 3 - Impreza w Plenerze - Akcesoria

Mi akurat się podoba, że akcesoria dodają nowoczesne meble. Co prawda jest ich w cholerę mało, no ale zawsze coś.
Ale gusta są różne, jedni wolą nowoczesność, inni meble staromodne ;)

anie_1981 22.03.2011 20:17

Mi się podobają nowe rzeczy od EA, poza tymi dla Simów. Naprawdę niewiele ubrań i fryzur z podstawy i dodatków mi się podoba. Dopiero ubrania z PZ i IwP zaczęły mi się podobać, chociaż też nie wszystkie, a tak to żenada normalnie.

Stephenowa 28.03.2011 16:21

Co do ubrań, to prawda jest taka, że my jako Polacy mamy zupełnie inny gust odzieżowy niż Amerykanie. U nich nosi się(nie mówię o gwiazdach, bo to inna bajka) bluzki do pępka, spodnie szerokie lub spódnice. (Off top:mam tam ciocię, która czasem przysyła paczki z ubraniami. Koszmar, znajduję tam rzeczy do spania. -.-)
A jeśli chodzi o akcesoria, to faktycznie w 3 się nie starają. Mało, zbędne. No ale niestety, może kiedyś nam to wynagrodzą czymś fajnym . ;]

Ejak 01.04.2011 16:22

Mnie nie interesuje w sumie z jakiego czasu, ważna, aby ładnie wyglądało, ale szczerze mówiąc, chciałbym ,aby zrobili akcesoria z ubraniami nowoczesnymi, jak np. z epoko renesansu czy gotyku.

theqatrick 01.05.2011 15:41

Cytat:

Napisał Stephenowa (Post 1379829)
Co do ubrań, to prawda jest taka, że my jako Polacy mamy zupełnie inny gust odzieżowy niż Amerykanie. U nich nosi się(nie mówię o gwiazdach, bo to inna bajka) bluzki do pępka, spodnie szerokie lub spódnice. (Off top:mam tam ciocię, która czasem przysyła paczki z ubraniami. Koszmar, znajduję tam rzeczy do spania. -.-)
A jeśli chodzi o akcesoria, to faktycznie w 3 się nie starają. Mało, zbędne. No ale niestety, może kiedyś nam to wynagrodzą czymś fajnym . ;]

Amerykanie to obszerny temat, Brazylijczycy a Amerykanie jako mieszkańcy USA inaczej się ubierają.

Poza tym to że EA ma oddział w USA, to nie znaczy że tam projektują ubrania, bo robią to w UK. :)

revive 04.05.2011 17:49

Cytat:

Napisał theqatrick (Post 1394727)
Amerykanie to obszerny temat, Brazylijczycy a Amerykanie jako mieszkańcy USA inaczej się ubierają.

Poza tym to że EA ma oddział w USA, to nie znaczy że tam projektują ubrania, bo robią to w UK. :)

No właśnie a my co narzekamy tylko !? A powinniśmy się cieszyć z tego że robią akcesoria,dodatki dla fanów gry mogą być nawet głupie,beznadziejne ale ważne ze są i powinniśmy docenić EA za t co robią dla fanów gry...

Gio 04.05.2011 18:16

Cytat:

Napisał Kara & Nikki (Post 1396081)
No właśnie a my co narzekamy tylko !? A powinniśmy się cieszyć z tego że robią akcesoria,dodatki dla fanów gry mogą być nawet głupie,beznadziejne ale ważne ze są i powinniśmy docenić EA za t co robią dla fanów gry...

... zwłaszcza, że żądają za to 30zł ;)

Lubie 05.05.2011 14:51

pierwsze słyszę/widzę.. OMg.. nie wiedziałem o tym.. Na allegro też takie ceny.. (nigdy nie patrzyłem za akcesoriami)

Teraz I'm Happy

Master of Disaster 05.05.2011 16:54

Cytat:

Napisał Kara & Nikki

Aż się zachłysnęłam herbatą. Bez urazy, ale chyba sobie w kulki lecisz. Niby EA robi nam łaskę, że w ogóle wydaje jakieś dodatki i akcesoria? Weźmy chociaż akcesoria - za te trójkowe żądają więcej, niż za dwójkowe, za to dają w nich znacznie mniej (w sensie nowych przedmiotów, ubrań itp.). Przy dodatkach też się zresztą nie starają. Przy takim nastawieniu to mogą mnie cmoknąć w sami-wiecie-co, to ich TS3Store to też jakaś kpina - mogę mieć nie gorsze dodatki dużo taniej (Around The Sims 3), niektóre nawet za darmo.

Lubie 06.05.2011 15:45

Oni na pewno mają już następne akcesoria, lecz czekają aż pokolenia wyjdą, może miesiąc po i walną jakiegoś trilera lub plotę.. :< Żeby chociaż były takie bardziej dopracowane, to można by było im wybaczyć, ale teraz, weź PRZEE.. :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:04.