TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Chryzantem Złocisty 12.03.2011 14:03

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

czemu nie?to normalna reakcja kozy,jak się przestraszy :P

może konie będą na jakiś określonych parcelach.na jakichś łąkach,czy z dala od cywilizacji.

anie_1981 12.03.2011 14:07

Mam nadzieję, że będzie ich więcej niż po jednym na miasto.

Połówka 12.03.2011 14:14

no dobra, ale zwierząt się nie straszy :c .

no może będą gdzieś oddalone. Ja chcę już październik! :D

hellraiser 12.03.2011 14:15

Ja sie kurde przestraszyłem tego filmiku jak nie wiem co, jak on tak huknął na tą kozę! Akurat na słuchawkach jestem, więc efekt podwójny :(
Ja sugeruję, że konie będą na specjalnych parcelach, na jakichś właśnie łąkach albo coś.

Sheila 12.03.2011 14:29

Ja też się zgadzam, no bo tak idziesz do biblioteki a to koń :| Coś wymyślą, jestem ciekawa jak to będzie z tym koniem, będzie się hmm... sterować?

Porando 12.03.2011 14:34

J-Ja óóóóómieram !!! No normalnie w siódmym niebie jestem X_x ...KOTY ! Oby mogły normalnie sobie wchodzić na blat itd...Specjalnie je uczyłem,żeby sobie wchodziły na łóżko,blat itd. ^>^ (Jestem masochistą simsów !! mwhaha).Zrobię sobie kota,psa,węża,papugę i wiele więcej i będę miał domowe schronisko XD Ale dodatek number one,Pokolenie(a) mogły by być w październiku,a Zwierzęta w maju ;C

@anie_1981

Specjalnie napisałem "óóóóómieram" ;l

anie_1981 12.03.2011 14:44

Porano, jak już to nie "óóóóómierasz" tylko "uuuuumierasz" :D , a po drugie, to na filmiku widać jak kot wskoczył na stół do rybki w kuli, a potem siedział na fotelu, na końcu filmiku. Więc będą te kocie szkodniki (nie cierpię kotów) łazić po meblach... Ja też chcę schronisko...

Sheila 12.03.2011 14:50

Ochh ja chyba też będę uczyć moje kociska żeby właziły na meble, a przynajmniej na fotele! Będą brać przykład z mojego Gucia, bo on lubi stołki, krzesła, fotele, a zwłaszcza w kuchni :P
Będziecie robić schroniska? Ja przynajmniej raz :)

Chryzantem Złocisty 12.03.2011 14:52

koty som super :P
zawsze robiłam kotki w dwójce,bo psy mimo swojej głupkowatości trzeba było dużo tresować,a koty tylko nauczyć by korzystały z kuwety i nie drapały mebli i to wszystko ;p

Porando 12.03.2011 14:52

Taak ! Będzie dla mnie raj normalnie XD Wdowa po mężu wychowująca pokaźne grono kotków...MIODZIO :3 A raczej,MLECZKO :3 ^.^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:27.