TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

Chryzantem Złocisty 31.03.2011 13:54

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

no tak,simki przecież mogą zajść w ciążę,chodzą z brzuchem i nie mogą robić pewnych rzeczy.i dzieci też są,ale nie dorastają (zostają w wieku szkolnym) i przydają się tylko na posyłki.
jak zauważyłaś (albo nie) simowie się nie starzeją,więc przedłużanie królewskiego rodu nie ma sensu.

Buczek 31.03.2011 14:41

Hej.
To mój pierwszy post i mam do was pytanko

1. Mam misję księdzem aby znaleźć heretyków, musze odkryć 4 z nich i za cholere nie mam pojęcia jak to zrobić, w tej misji akurat steruje także rycerzem i raz gdy coś robiłem nim włąśnie, ksiądz zaliczył mi jednego. Próbowałem już cudów nawet drugi kościół postawiłem bo myślałem, że może coś tam trzeba zrobić i nic.

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

mikiczilo 31.03.2011 16:05

witam

Mam spróbowac zapasow wody z miasta niech ktos mnie olsni gdzie i jak mam to zrobic bo mecze sie juz drugi dzien i nic pomocy

Chryzantem Złocisty 31.03.2011 16:17

pobierz wodę ze studni na rynku,a następnie kliknij na nią w swoim wyposażeniu "napij się" czy coś takiego

V3dro 31.03.2011 16:43

może mi ktoś wyjaśnić gdzie znaleźć ostrze i rękojeść miecza zagłady i Tajemniczy Fragment Metalu ??

gwin 31.03.2011 17:56

mam misje z dzinem i teraz musze go znalezc i nie wiem gdzie go szukac, przeszukalam juz cale krolestwo i nigdzie nie zauwazylam dzina w kiczowatym kolorowym ubranku;) moze ktos zna miejsce pobytu?? :>

mikiczilo 31.03.2011 17:57

Ale nie mam tej wody w wyposazeniu, jak nabieram wody ze studni to ona automatycznie ma mi wejsc do tego wyposazenia?

Chryzantem Złocisty 31.03.2011 18:01

tak znakisraki

Sheila 31.03.2011 18:16

Cytat:

Napisał V3dro (Post 1381658)
może mi ktoś wyjaśnić gdzie znaleźć ostrze i rękojeść miecza zagłady i Tajemniczy Fragment Metalu ??

Ja zdobyłam TFM podczas podróży statkiem. Podzieliłam się skarbem z załogą.

Wampirencja 31.03.2011 19:01

Jak powyżej. Tego rodzaju skarby można znaleźć poprzez przygody w lesie lub na statku (chyba trzeba mieć cechę "Lubię przygody") albo kupując mapy innych miast w Kramie Wiejskim.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:19.