![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Jak to nie dają instrukcji?! No żesz. Uwielbiam czytać i przeglądać te instrukcje, chociaż fakt faktem, że były coraz mniej obszerne, a teraz wycofali w ogóle... Najlepsza była do The Sims 2 :D
|
Cytat:
Troche kiepsko, bo pragnienia typu "Pocałować się z osobistością" są, a osobistości w grze brak, bo nie działa popularność :x |
Właśnie dzisiaj kupiłam grę The Sims 3 Pokolenia i chciałam dodać do mojego miasta nowe domy. Jednak przez 5 minut nic się nie działo i ten problem pojawia się za każdym razem. Co robię źle? Domy próbuję dodać poprzez opcję edytuj miasto.
|
A gdzie jest ta kamera do nagrywania?
|
Elektronika ---> Różne
|
Czy ktoś wie gdzie są spiralne schody?
|
W drugiej zakładce w trybie budowania przy schodach.
|
Powtórzę moje pytanie, na które niestety nie udało mi się uzyskać odpowiedzi, ale mocno na Was liczę :)
Myślałam, że łatka to naprawi, przeprowadziłam simów do innego miast Bridgeport, przez chwilę mi się to naprawiło, ale po jednym uruchomieniu gry znowu zniknęło: Czy Wy też tracicie zdjęcie parceli w Bridgeport? Może mało istotny błąd, ale denerwuje mnie to, że mam zdjęcie parceli przez góra dwa uruchomienia gry, a później puste pole (wiecie o co kamon? o ekran ładowania i jak w edycji miasta się najeżdża na parcelę, to się wyświetla zdjęcie rodzinki i w osobnym okienku zdjęcie domu).A może ktoś sobie z tym jakoś poradził? |
Ja tak nie mam... Może to kwestia ustawień kompa..? Ja mam silnego kompa i wszystkie opcje na maksa (tylko to coś z ładowaniem obiektów z różnych pięter mam wyłączone), do tego masa dodatków z neta i obrazki mam... Z tym, że ja eksperymentuję, jeśli znajdę jakiś ciekawy trick w necie, to z niego korzystam. Jak z TYM i TYM.
|
Powtórzę pytanie osoby parę postów wyżej - czy tylko nam/mi zniknęła ikonka popularności sima? Może ktoś ma pomysł jak ją przywrócić? Grę mam zaktualizowaną, a ikonki nadal brak...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:42. |