![]() |
Odp: Zdjęcia i filmy z dodatku "Pokolenia"
Dwa łuki? Chyba trzy, no przynajmniej ja mam trzy, ale może mam zwidy. Jest też torcik weselny. Musiałabym zresztą zbudować jakieś miejsce na ślub, park ślubny czy coś.
|
@up
Nie zauważyłem trzech łuków, ale sprawdzę to ;) |
Są 3 łuki ślubne. :
1. Półokrągły 2. Półokrągły z sercem na szczycie 3. O kształcie serca. ;d |
Wiem, że wózki były ze sto razy, ale tak mi się podobają, że muszę pokazać dumnego tatusia na pierwszym spacerze ;)
http://img839.imageshack.us/img839/5...eenshot56d.jpg A tego chyba nie było - czytanie do snu małemu dziecku. Opuszczone ściany brzydko wyglądają, ale inaczej nie dało się zrobić zdjęcia z tego miejsca. http://img233.imageshack.us/img233/7...enshot69vi.jpg |
Wow.. Pierwszy raz widzę, jak czyta się małemu dziecku do snu.. Tego nie widziałem..;d
|
nmin, skąd masz zastępczy becik dla dziecka? Chętnie wymieniłabym klasyczny becik różowy i niebieski na jakiś inny. Ale najbardziej bym się ucieszyła ze śpioszków zamiast becika. No nie wiem ale dla mnie niemowlaki w trójce wyglądają jak małe mumie :(
A co do czytania dziecku, to już raz wstawiałam takie zdjęcie, ale niemalże na początku tematu ;) |
anie_1981, w NRaasie jest opcja 'stylista' ;) klikasz na to i możesz zmienić kolor becika na jaki ci się podoba .
|
Cytat:
|
Nie macie później jakiś błędów? Toż to noworodek....
|
Żadnych, małe dziecko ze zdjęcia czytania do snu to ten właśnie noworodek - urósł normalnie i był normalnie ubrany, a w tej chwili jest już dziewczynką w wieku szkolnym. Możesz spokojnie zmieniać i cieszyć się pełną dowolnością wzorów i kolorów ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:55. |