![]() |
Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria
Na pewno błąd w tłumaczeniu. Jakby niby miały wyglądać "fotele erotyczne", aż się boję to sobie wyobrażać. Pewnie chodzi o coś w stylu "egzotyczne".
|
Może chodzi o jakieś fotele do masażu czy innych przyjemności, ale nie sądzę, żeby w angielskiej nazwie było coś o erotyce, stawiam na nieudane tłumaczenie :P
|
M i się zdaje, że to te fotele, takie wysokie.
|
hmm akcesoria mnie sie osobiście podobają, wedlug mnie są coraz to lepsze ubrania :), fajna ta siłownia tylko wkurza mnie, że simowie sobie tak wchodzą i wychodzą, mało realistycznie wolałabym zeby mieli jakis karnet albo zeby chociaz jakas kasa znikała za wejscie, tak to mi sie nawet nie chce jezdzic. 29 premiera ? juz nie dlugo. napewno bede miec ten dodatek-jak kazdy zreszta (maniaczka)
|
Ekran Ładowania
beata18ns: To są akcesoria, nie dodatek ;) Pudełko Ulotki z pudełka Miejskie życie urozmaicają nieco garderobę dorosłych Simów. Niestety, ale nie można tego powiedzieć o małych dzieciach i nastolatkach. Pojawiły się 2 fryzury dla kobiet i po jednej dla mężczyzn i dzieci. Nie pojawiła się także żadna nowa para budów, ani nic z zakładki Akcesoria. |
Ojej, Ejak nie bądź taki drobiazgowy, dodatek czy akcesoria, to nie ma aż takiej różnicy.
Co do Ekranu ładowania, pudełka, ulotek, to nie rzucają mnie na kolana. |
Ekran ładowania jest jak dla mnie nudny. Szkoda że nie można zatrzymać ekranu z Pokoleń czy IwP.
|
Że tez do tej pory nie wpadli na to, by gracze mogli ustawiać sobie dowolny ekran ładowania :)
|
Cytat:
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:35. |