TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   by Rosemarie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61060)

Rosemarie 13.01.2012 22:37

Odp: by Rosemarie

SunnySimmy, Schicksal, Kloa, Ruiku, Einarr - bardzo dziękuję za komentarze. :)

Oceni ktoś jeszcze? :>

Kethael 13.01.2012 22:54

Ivy mi się niestety nie podoba. Ma żabie usta i straszne tęczówki.Poza tym nie podobają mi się brwi. Pamiętasz może skąd masz fryzurkę? Właśnie ona najbardziej mi się podoba ^^ Strój także jest świetny ^^

Co do Gabriela... Mam zastrzeżenia co do fryzury. Po prostu ta fryzura jest według mnie za kobieca dla niego. Przez to traci u mnie punkt. Oprócz tego ma za wąski nos i usta. Ale to już nie jest takie ważne.

Za Ivy- 5/10
Za pana G.- 7/10

inseparable 16.01.2012 18:37

tak jak jedna z poprzedniczek uważam że bez tych skrzydeł byliby lepsi ; )

Ivy - bardzo mi się podoba , ale coś mi z fryzurą nie pasuje xd 9/10
Gabriel - 9,5/10

Norellia 16.01.2012 18:46

Sim jest taaaki sexy *.*
Straszą mnie tylko oczy tej simki :c

Za każdego po 10/10 :D

Yuki 16.01.2012 19:50

Oni są po prostu nieziemscy. Simka onieśmiela urodą, a to jest dość trudne, ponieważ jest postacią z gry. x}
Gabriel pobija wszelkie rekordy w przystojnowości. Gdyby wsadzali za to do więzienia ty już byś tam dawno siedziała.

Searle 24.01.2012 14:50

Serena: moje pierwsze skojarzenie: Rachel McAdams (Wredne dziewczyny, Pamiętnik). Podobna do niej nieco. Ogólnie simka ma ciekawa urodę, nie jest najpiękniejsza, ale może być.

Nadia po metamorfozie wygląda zniewalająco. Jest przecudna. jedynie przyczepie się do trupio-białej karnacji - ona psuje efekt.

Seth mi się nie podoba, tzn. może jest ładnym simem, ale nie w moim typie. na trzecim zdjęciu to cała Milla Jovovich :)

Neferet jest całkiem całkiem. Ma śliczne oczka, ale chyba jest coś nie tak z jej nosem - chodzi mi o sama końcówkę, którą poostrzegam jakoś nosek świnki (szczególnie na 2 i 3 zdjęciu).

Ivy jest śliczna. Prawdziwa anielica, tylko usta ma nieco szerokie.

Gabriel - fajny, ale to tez nie jest mój typ urody :P

Rosemarie 29.01.2012 15:44

neville 29.01.2012 15:50

łaaaa, fajna ta wampirka :)

jak na ts3 jest bardzo ładna lecz nie podoba mi się tekstura sukienki z zdjęć 2-4, choć ta 1 również nienajlepsza. Strasznie podobają mi się soczewki, czy to te od Tify? :D
Jest bardzo ok ;)
8/10

Kethael 29.01.2012 15:50

Leria xD Natychmiastowe skojarzenie z ''Dziedziczką Ognia":D
No, ale już na poważnie. Nie podoba mi się kolor włosów, jest moim zdaniem za ciemny.
Wiem, że to, ze obie wargi mają inny kolor to wina szminki, bo mam ją, ale można to ustawić. Poza tym przyczepię się do górnej wargi, bo jest za pełna. Dziwnie wygląda, jak dziewczyna się uśmiecha.
Poza tym jest nawet w porządku. Śliczne wdzianko :D

Rosemarie 29.01.2012 15:58

@Ruiku, ona nie ma soczewek :|
@Nes, faktycznie za bardzo wydatne te wargi są. ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:31.