![]() |
Odp: Zdjęcia i filmy z CAP-u.
ooo wlasnie o tego pieska chodzi, u mnie to jest labrador :D ciekawe czemu tyle nazw psiakow pomieszali :|
|
Po prostu cudaczki stworzyliscie :)
Mozecie porobic jeszcze wiecej swoich psow i powrzucać foty, bo uwielbiam je ogladac :) :) |
Ja spróbuję zrobić dużą chihuahuę :P
|
anie koniecznie pokaz zdjecie jesli uda Ci sie zrobic duza chihuahue :D
|
Nie udało się. Szkoda. W dwójce można było wybrać rasę np. małą i powiększyć ją klikając na przycisk dużego psa. W trójce się tak nie da. A wiecie o czym pomyślałam? W grze jest kod UnlockOutfits, czy tak jakoś, może odblokowałoby to jakieś ciekawe urozmaicenia dla zwierząt, w trybie tworzenia. Muszę to sprawdzić. Konkretnie chodzi mi o ogon jednorożca. W sam raz nadałby się do moich zebr...
|
Szkoda annie.. Sprawdz czy tak sie da i od razu daj nam znac, tez chetnie zmienilabym ogon moim zebrom :)
|
Dało się! Teraz moja parka zebr ma ogony prawie jak naturalne :D Rogu jednorożca nie znalazłam, ale ogon jest i do zebr pasuje jak ulał :P
http://img215.imageshack.us/img215/8...reenshotku.jpg http://img841.imageshack.us/img841/7...eenshot2uv.jpg |
anie koniecznie napisz jak to zrobilas prosze napisz tez jak edytowac stworzone juz ziwerzaki? chetnie bym zmienila ogonki moich zebr :)
|
Nie próbuj edytować tych, które już są stworzone i biegają w grze! Demo się zawiesi, bo nadal jest zablokowane Tworzenie Sima i gra nie bardzo wie co z tym fantem zrobić. Lepiej jest stworzyć zwierzę od nowa. Po prostu jak załaduje się to niby miasto, to wpisujesz kod UnlockOutfit on, i dopiero potem idziesz do tworzenia rodziny. Ogon jednorożca będzie normalnie w sekcji ogonów dla konia.
|
aaa dziekuje annie, po raz kolejny pomoglas :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:27. |