![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Nic innego nie ma błędów...
Powyłączałam programy typu aqq, hamachi, internet, i podziałała trochę dłużej, noale i tak wywaliło ;/ |
To w takim razie mogę polecić raczej tylko reinstalkę :) No chyba że ktoś ma podobny problem i się z nim już uporał :);)
Ale o ile mi wiadomo (choć nie sprawdzałem) gra nie działa bez internetu? :| Choć ja przy instalacjach dodatków i akcesori wyłączam internet gdyż uniemożliwia mi poprawne wgranie (EA menager). |
A ja mam pytanie co do kotów. Czy jest tak jak na prawdę czyli ,że wychodzą na cały dzień i wracają jak są głodne czy tak jak w 2 cały czas są w domu?
EDIT: I jeszcze jedno pytanko czy można samemu wybrać ile zwierzak będzie żył? |
Gdzie można znaleźć jednorożca ?? a i jeszcze jedno pytanie mam dwa konie i ogra i klacz ale zrobiłam żeby mieli żrebaka i zagrała ta melodyjka i po tygodniu simowym jeszcze klacz go nie urodziła i dlaczego tak jest???
|
Zwierzaczek nie zadawaj tego samego pytania w dwóch różnych działach tylko poczekaj na odpowiedź w jednym ;)
Źrebak powinien Ci się urodzić po takim samym czasie jak simowe dziecko. Poprostu masz buga. Jasanka sama decydujesz o tym co kot robi, sterując nim :) I możesz wybierać zwierzakom w opcjach gry długość życia :) |
Okk dzięki a i jeszcze czy da się uratować zwierzaka przed śmiercią to znaczy czy da się tak jak simów ,żę coś tam błagaj ... bliskiej osoby
|
żaden zwierz mi jeszcze nie zdechł, ale przypuszczalnie można. Wyjdzie w praniu :P No i zawsze możesz wyhodować kwiat śmierci i dać zwierzakowi, w końcu u zwierząt też jest zakladka z bagażem..
|
1. Jak rozmnaża się psy i koty?
2. Jakie umiejętności mogą nabyć i jakimi sposobami? |
Możecie jeszcze raz wytłumaczyć jak można zdobyć ten sklep bez posiadania edycji limitowanej ? :D
I czy dochodzą jakieś nowe zawody dla Simów/zwierząt ? |
@Królik - 1. Jak masz parkę i oni się mocno lubią to klikasz tam na nich i będzie "postaraj się o kocięta/szczenięta" Czy jakoś tak. 2. Skakanie i wyścigi dla konia, dla psa polowanie i oczywiście można go uczyć nowych sztuczek typu siad itp., dla kota też polowanie. A dla sima to jeździectwo chyba tylko. Nie pamiętam więcej.
@Beatrice - Ja to znalazłam w mojej historii pobierania ze store. Nie wiem jak inni. Jeżeli mi dobrze wiadomo to nie ma nowych zawodów. Dla zwierząt. A dla simów w samozatrudnieniu Koniarz czy jakoś tak |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:48. |