![]() |
Odp: Showtime - Podsumowanie
Cytat:
Vigero zgadzam sie z Toba , Nie powinni rozbijac tego na 2 dodatki , Mogli dodać wszystko do Po Zmroku . ;/ A co do PZ to mnie też nie potrzebne wampiry . ;/ |
I jak zwykle magię potraktują po macoszemu i wrzucą między DJów, a śpiewanie z playbacku :P
|
Logo to czasami nie miały być świetliste litery na czarnym tle?
|
|
Ciekawe kto zrobił taką kiczowatą podróbę? :)
|
Zdjęcia pochodzą z origin
|
Mogli się bardziej postarać ..:)
|
A jednak to nie jest coś podobnego do "czas Wolny"
Myślałem że to coś do tego będzie podobne, a jesnak zaskoczyli mnie z tą gwiazdą... Może dodatek będzie fajny... Coraz bardziej się tym zaciekawiłem. Ale widać, gwiazdy wracają... Ale trochę dziwnie, bo w P.Z. Są już celebryci... A może ulepszą tych "celebrytów" i będzie tak jak w "The Sims Gwiazda". Jakieś misje, czy coś... Modlę się, żeby to było bardziej skomplikowane niż w P.Z. i żeby naprawili "nadmierną liczbę" tych celebrytów, i wampirów... A i jak będzie magia, żeby nie było tak jak teraz z wampirami... |
A tak szperałam o tym dodatku w google i mam coś:
http://www.simtimes.de/screens/news/...igin_store.jpg Jednak nie wiem czy to prawda. Znowu 34.99 euro to nie tak mało dla mnie :P Czyli na polskie będzie to gdzieś tak 156.66 zł |
Jeżeli ten dodatek będzie droższy od tych normalnych, to go na 50% nie kupie, ale...
Jest ale, to jest edycja limitowana, więc może coś w tym dodatku będzie "innego"... Jest i inne ale, może być tak, że to jest TYLKO i WYŁĄCZNIE E.L. i nie będzie można kupić "normalnej" gry w sklepie... Molałbym żeby było można, bo jeżeli za "kontynuacje" dodatku życzą sobie 150 zł to sorry... Jednak nie zawsze to musi być prawda. (OBY) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:31. |