TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zostań Gwiazdą - Proste pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62768)

beata18ns 19.03.2012 11:49

Odp: Proste pytania i odpowiedzi

Gary się jej nie oświadczy, Ty się musisz oświadczyć Garemu. Bądź przełączyć się na inna rodzinę w tym przypadku sterować Garym i się oświadczyć.

zuzapets 19.03.2012 12:23

beata18ns moja simka niestety nie ma tej opcji bo ten Gary to nawet nie jest jej chłopakiem i mogłabyś mi podpowiedzieć co zrobić by moja simka była dziewczyną Garego?

ultraviolence 19.03.2012 14:28

Cytat:

Napisał zuzapets (Post 1514274)
beata18ns moja simka niestety nie ma tej opcji bo ten Gary to nawet nie jest jej chłopakiem i mogłabyś mi podpowiedzieć co zrobić by moja simka była dziewczyną Garego?

Skoro nie jest jej chłopakiem, to w jaki sposób chcesz doprowadzić do oświadczyn? :D Nie ma tak dobrze. Trzeba robić wszystko po kolei. Wykonuj same romantyczne interakcje, aż w końcu powinna pojawić się opcja "Zaproponuj stały związek". Kiedy partner się zgodzi, możesz zacząć myśleć o oświadczynach.

Kamis 19.03.2012 14:37

Czasami występuję też bug, że za nic nie da się oświadczyć... Sama go miałam, z tego co wiem, nic się nie da z tym zrobić.

Remus Lupin 19.03.2012 14:43

Mam pytanie.

Czy można wysłać swojego sima do simportu nie mając dodatku?

ultraviolence 19.03.2012 14:59

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1514278)
Czasami występuję też bug, że za nic nie da się oświadczyć... Sama go miałam, z tego co wiem, nic się nie da z tym zrobić.

Takie bugi tworzą się zwykle (nie mówię, że zawsze), jeśli posiadamy jakieś mody - szczególnie te, które są niekompatybilne z naszą wersją gry. W dwójce przyczyną zanikania niektórych opcji był właśnie InSIMenator - podejrzewam, że w trójce jest podobnie.

@down:
Ja też, chociaż kiedyś miałam problem ze spiknięciem nastoletniej Belli z Mortimerem (pisałam nawet kiedyś o tym na forum). Pewnie późniejsze cudowne łaty od EA załatwiły sprawę, bo na dzień dzisiejszy jest ok.

anie_1981 19.03.2012 15:20

Ja mam mnóstwo modów, a jakoś nie zanikają mi interakcje... :P

Chloé 19.03.2012 17:19

Cytat:

Napisał Remus Lupin (Post 1514279)
Czy można wysłać swojego sima do simportu nie mając dodatku?

Nie można, a ponadto nawet jeśli ktoś ma dodatek to nie wyśle jeśli nie ma w rodzinie przedstawiciela jednej z nowych profesji, bo można SimPortować tylko magika, akrobatę i piosenkarza, innych simów nie.

Remus Lupin 19.03.2012 17:53

Ślicznie dziękuje no dobra muszę kupić.

Kamis 19.03.2012 18:50

Cytat:

Napisał ultraviolence (Post 1514281)
Takie bugi tworzą się zwykle (nie mówię, że zawsze), jeśli posiadamy jakieś mody - szczególnie te, które są niekompatybilne z naszą wersją gry. W dwójce przyczyną zanikania niektórych opcji był właśnie InSIMenator - podejrzewam, że w trójce jest podobnie.

@down:
Ja też, chociaż kiedyś miałam problem ze spiknięciem nastoletniej Belli z Mortimerem (pisałam nawet kiedyś o tym na forum). Pewnie późniejsze cudowne łaty od EA załatwiły sprawę, bo na dzień dzisiejszy jest ok.

No właśnie - nie zawsze. Nigdy nie miałam modów w the sims 3, ba w ts2... Kodów też nie używałam, wtedy jak miałam tego buga, chyba nawet nie miała dodatków typu fryzury etc. ;) Czasami same z siebie, tzn z gry tworzą się takie bugi, i pomaga tylko przeniesienie rodziny do nowej gry.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:06.