TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

Karel13 24.06.2012 09:59

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Zamiast tych wróżek (bo to elfy nie są :) Powinni dać syreny. Wtedy to bym kupił ten dodatek w dniu premiery.

figa 24.06.2012 14:03

Kto wie, może syreny kiedyś też będą? Np. w dodatku Pogoda sim przychodzi na plażę popływać a tam syreny :)

Jeszcze jeden minus dodatku NZTŚ - nowe otoczenie jest jakieś takie bez wyrazu, w ogóle nie straszne, już więcej klimatu ma np. Twinbrook, szczególnie na bagnach.

nmin 24.06.2012 19:02

Cytat:

Napisał figa (Post 1543548)
Np. w dodatku Pogoda sim przychodzi na plażę popływać a tam syreny :)

Wolałabym powrót Simorośli. Nie mam nic przeciwko kopiowaniu fajniejszych pomysłów z dwójki, a Simorośle były jedynymi dziwadłami, jakimi grałam. Ok, można stworzyć sobie zielonoskórego Sima z fiołem na punkcie ogrodnictwa, ale to już nie to samo...

Damian 24.06.2012 20:26

Może dodadzą simorośle w dodatku o porach roku jeśli takowy wyjdzie.
Jestem ciekaw ile można zrobić eliksirów w tym dodatku...

Frezja 24.06.2012 22:10

Mam co do tego mieszane uczucia. Z jednej strony wydaje mi sie to ciekawe, takie inne i nowe, ale z drugiej strony boje sie, ze te zombi i inne rozleza mi sie po miescie jak wampiry z PZ. Mimo tego kupie ten dodatek. Jestem tylko ciekawa jednego. Co wyjdzie jak wampiry z Po Zmroku skrzyĹźuja sie z tymi z tego dodatku? :)
P. S. Przepraszam, ze nie ma polskich znakow, ale pisze na telefonie i nie chce mi ich wyswietlac. >:(

Karel13 25.06.2012 06:26

Frezja: w tym dodatku będzie można regulować rozprzestrzenianie się istot nie z tego świata :)
A poza tym, nie dochodzi nowy rodzaj wampirów, tylko je trochę ulepszyli.

Chloé 25.06.2012 12:52

Mnie się podoba koncepcja dodatku więc pewnie go kupię, lubię taką tematykę. Stworzę rodzinę z samymi dziwolągami włącznie z mumią i dżinem i potem zabawię się w krzyżówki międzygatunkowe, ciekawe co z tego wyjdzie :P

Lubie 25.06.2012 15:08

BLOG PRODUCENTA THE SIMS 3 NIE Z TEGO ŚWIATA - Sarah Holding

Hej, Simowicze!

Jestem tu, by powiedzieć Wam, jak gra The Sims™ 3 Nie z tego świata ulepszy istniejące obiekty magiczne, dostępne w The Sims™ 3 Sklep! Te obiekty nie będą zawarte dodatku w Nie z tego świata, ale jeśli zakupiliście je w Sklepie, będziecie mogli korzystać z tych specjalnych efektów:

Warzenie eliksirów w Magicznym Kotle Lorda Vladimira rozwija umiejętność Alchemii Twojego Sima, a Simowie mogą przyzywać w kotle składniki potrzebne do wyrobu produktów w systemie alchemii.
Przewidywanie przyszłości i zaglądanie do Kryształowej Kuli Jasnowidza zapewni premię do oceny pracy, jeśli Sim prowadzi karierę wróżbity!
Dokonywanie magicznych interakcji na Księdze Zaklęć Lady Ravendancer Ćwir oraz Lalce Voodoo „Uniwersalnej” rozwija ukrytą umiejętność rzucania zaklęć Twojego Sima. Będzie można używać lalki voodoo do rzucania klątw na innych Simów i przemieniania ich w zombi! Można będzie jej także używać do błogosławienia Simów i leczenia ich przypadłości.
I wreszcie, pojawi się nowa interakcja z lalką voodoo: „Przemiana!”. Będzie dostępna tylko wtedy, gdy lalka voodoo jest powiązana z wilkołakiem lub wróżką. Musicie poczekać, aż zagracie w The Sims™ 3 Nie z tego świata, by dowiedzieć się dokładnie, co robi ta interakcja. ;-)

Wkrótce pojawi się znacznie więcej wieści, więc bądźcie gotowi. Jak zawsze, zadawajcie na forach pytania swoim SimGuru.

źródło:simy.pl

maciu67 25.06.2012 16:01

Czarownice są moim zdaniem najlepszą nowością jaka pojawi się w tym dodatku a według: "BLOG PRODUCENTA THE SIMS 3 NIE Z TEGO ŚWIATA - Sarah Holding" czarownice staną się prawdziwymi czarownicami dopiero gdy kupi się wszystkie magiczne obiekty ze store ponieważ w dodatku nic nie dojdzie.

Czyli ten kto chce sobie po czarować musi wydać 90zł na dodatek i jeszcze całkiem
niemałą ilość pieniędzy na obiekty ze sklepu.

anie_1981 25.06.2012 16:06

To by nie miało absolutnie żadnego sensu, gdyby czarownica z dodatku nic nie mogła robić bez obiektów ze Store. Na pewno będzie miała własną możliwość "czarowania".

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:55.