![]() |
|
Odp: omega's falmilies
[przez zepsuty komputer nie mogłam komentować]
Och! Cieszę się że wreszcie mogę przeczytać nowy odcinek ;) Jak zwykle świetne, czekam na następne! |
Cytat:
Nic nie mówie, nie ma tak! =D No i przez brak sposobności żeby podziękować w temacie "Wielka Gala", dziękuję tutaj tym wszystkim, którzy zagłosowali na Alice, kochani jesteście, Alice się cieszy! : 3 |
Oo, biedna Eiffy :(
Megan to super laska ! ;O :D |
Dear tallje (że wut? łer jest omega? ;<)
Dobra, poprzedni odcinek świetny, cacy i w ogóle, ale...ile mamy jeszcze czekać? Ja potrafię wszystko zrozumieć, ale brak odcinków już jest poza moją wyrozumiałością :P Może powiesz kiedy następny odcinek? |
Przepraszam was bardzo, że musicie tak długo czekać- wiem, że zapowiadałam odcinek na wrzesień, ale gdzieś w jego połowie pojawiły się problemy z internetem i byłam od niego odcięta przez prawie dwa tygodnie :v
Odcinek pojawi się w tym tygodniu, przynajmniej taki mam zamiar c: Przepraszam! |
No więc oznajmiam wszech i wobec, że kontynuacji nie będzie. Powodów nie podaję. Dziękuję wszystkim za komentarze, naprawdę ; ) |
Oszalałaś. ;__;
Byłam twoją fanką,a ty już kończysz. Nie psuj mi humoru ! :(( |
Wiesz, jak Ci się nie chce tworzyć historyjki, to po prostu powiedz.
Powinnaś podać powód czytelnikom. Wypadałoby... |
myrtek, ona wam nie odpowie. Usunęła konto. Może to był główny powód zakończenia historyjek ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:02. |
|