![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
Co z tymi świętami? Są w końcu czy nie? Ztego co wiem, to można ozdobić dom świątecznie i tyle?
|
mozna zrobic przyjecie z prezentami, gdzie zapraszasz znajomych, przynoszą jedzenie, na środku pokoju pojawiają się prezenty i wszyscy po kolei je otwierają :) prezenty są fajne, moja simka dostala stol szachowy (akurat ma ceche 'geniusz' i rozwijam logike, nie wiem, czy to ma zwiazek), z kolei sim papier toaletowy (no nie ucieszyl sie ;p) na pewno to bedzie mialo fajny klimat jak posciagasz jakies lampki, choinki i inne pierdoły.
|
Są może wakacje dla dzieci? ;>
|
z tego co widzialam, tylko 1dzien wolny podczas Dnia Wypoczynku :)
|
Cytat:
Nie miałam żadnej opcji na drzwiach sąsiadów. Mam 3 dzieci w wieku szkolnym i chciałam ich wysłać po cukierki, i klikałam i nic. Zrobiłam to w "Dzień Straszenia", po południu. Czy to zależy od dnia i czasu? Na czym w ogole polega ten Dzien Straszenia? Pyt2. Jak urzadzic przyjecie na basenie? (zawsze simy chca tego w lato). Nie moge znalezc takiej opcji wsrod przyjęć, ani tez nie zalicza mi tego gdy robie standarowo przyjecie na parceli z basenem. Czy moze musze miec w domu basen by ta opcja sie pojawila? Dzieki. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze tylko rozgryzc jak chodzic po domach za cukierkami i juz bede happy :D |
Możesz to robić w przeddzień i dzień strasznie, najlepiej po południu, wcześniej ja nie miałam takiej opcji a później dzieci muszą wracać do domu bo jest za późno ;)
|
Mam problem, jak widziałem na zdjęciach w innym dziale, u was śnieg jest przepiękny. A u mnie na parcelach jest szary, a na pustych terenach krystalicznie biały, i to tak biały, że nie można odróżnić równiny od gór. Co mam robić ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:30. |