TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63843)

Rosemarie 17.11.2012 11:12

Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał Lady88 (Post 1602868)
@up chroba? nic specjalnego. Z tego co zauwazylam to tylko kichaja itd i to trwa 2 dni i mozna wziac w pracy chorobowe i zostac w domu.

dzięki. ;) w sumie nie wiem czego sie spodziewalam. :P

Chwalisława 17.11.2012 11:14

Co z tymi świętami? Są w końcu czy nie? Ztego co wiem, to można ozdobić dom świątecznie i tyle?

Nadine 17.11.2012 11:43

mozna zrobic przyjecie z prezentami, gdzie zapraszasz znajomych, przynoszą jedzenie, na środku pokoju pojawiają się prezenty i wszyscy po kolei je otwierają :) prezenty są fajne, moja simka dostala stol szachowy (akurat ma ceche 'geniusz' i rozwijam logike, nie wiem, czy to ma zwiazek), z kolei sim papier toaletowy (no nie ucieszyl sie ;p) na pewno to bedzie mialo fajny klimat jak posciagasz jakies lampki, choinki i inne pierdoły.

Anastazja 17.11.2012 12:18

Są może wakacje dla dzieci? ;>

Nadine 17.11.2012 12:41

z tego co widzialam, tylko 1dzien wolny podczas Dnia Wypoczynku :)

Mrufka 17.11.2012 13:16

Cytat:

Napisał BlackBerry (Post 1602652)
Może mi ktoś powiedzieć jak w Halloween Simem chodzić po domach i zbierać cukierki ? Bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji :-/

Ponawiam pytanie wyżej.
Nie miałam żadnej opcji na drzwiach sąsiadów. Mam 3 dzieci w wieku szkolnym i chciałam ich wysłać po cukierki, i klikałam i nic. Zrobiłam to w "Dzień Straszenia", po południu. Czy to zależy od dnia i czasu? Na czym w ogole polega ten Dzien Straszenia?

Pyt2. Jak urzadzic przyjecie na basenie? (zawsze simy chca tego w lato).
Nie moge znalezc takiej opcji wsrod przyjęć, ani tez nie zalicza mi tego gdy robie standarowo przyjecie na parceli z basenem. Czy moze musze miec w domu basen by ta opcja sie pojawila?

Dzieki.

Lady88 17.11.2012 13:23

Cytat:

Napisał Mrufka (Post 1602898)

Pyt2. Jak urzadzic przyjecie na basenie? (zawsze simy chca tego w lato).
Nie moge znalezc takiej opcji wsrod przyjęć, ani tez nie zalicza mi tego gdy robie standarowo przyjecie na parceli z basenem. Czy moze musze miec w domu basen by ta opcja sie pojawila?

Dzieki.

No bez basenu jak chcesz zrobić takie przyjęcie? chyba to oczywiste i wtedy goście prawie non stop siedzą w basenie ;)

Mrufka 17.11.2012 13:27

Cytat:

Napisał Lady88 (Post 1602904)
No bez basenu jak chcesz zrobić takie przyjęcie? chyba to oczywiste i wtedy goście prawie non stop siedzą w basenie ;)

Dziekuje , biedna simka jest, nie ma jeszcze basenu, a takie party jej sie marzy ehh. Dlatego zorganizowalam przyjecie na basenie w miescie, ale nie zaliczono mi :P
Jeszcze tylko rozgryzc jak chodzic po domach za cukierkami i juz bede happy :D

Meggie 17.11.2012 13:33

Możesz to robić w przeddzień i dzień strasznie, najlepiej po południu, wcześniej ja nie miałam takiej opcji a później dzieci muszą wracać do domu bo jest za późno ;)

redmoon 17.11.2012 13:37

Mam problem, jak widziałem na zdjęciach w innym dziale, u was śnieg jest przepiękny. A u mnie na parcelach jest szary, a na pustych terenach krystalicznie biały, i to tak biały, że nie można odróżnić równiny od gór. Co mam robić ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:30.