![]() |
Odp: Simowe perypetie u emi_smile
Jak zawsze świetnie ! <3 Zamek jest cudowny! Co z byłym domem Viv, do którego się wprowadziła? Ja bym sprzedał go i miał na nowe ciuchy i swoje osobiste sprawy. Jednak zdecyduj jak chcesz. :D
Świetnie. Aha, takie pytanie. Co stało się z twoją sygnaturą? Cały czas się zmniejsza ;) |
Wiedziałam, że zdecydujesz się na narrację 1-osobową. I dobrze, bo nadaje to fajnego charakteru opowiadania. Biedna Viv :( Myślę, że się nie podda i dalej bedzie szukać swojej matki. Nie lubię Faith, jest taka..... bezczelna? Oby reszta dzieciaków jakoś w miarę się zachowywała. Amber wydaje się bardzo miłą osóbką. Czekam na dalsze losy!
|
Viv ma świetny gust muzyczny (AC/DC), już ją lubię:) Loretta jest jakaś dziwna, nie potrzebnie wyjeżdżała, myślałby kto, że nieco bardziej jej zależało, by dogadać się z własną córką. Zachowała się trochę jak tchórz. A mała Faith może trochę namieszać. Zresztą Viv musi mieć do niej anielską cierpliwość, bo gdyby mnie taki smark rozstawiał po kątach to bym nie wyrobiła.. Też bym sprzedała dom, a kasę wykorzystała do urządzenia pokoju. Ogólnie mi się podoba i czekam na ciąg dalszy ;)
|
Fajny odcinek, ale czy "Odcinek 1" oznacza, że Tiffany już nie będzie?
Cytat:
|
Powiem szczerze, że jestem zachwycona, pięknie ten odcinek poprowadziłaś i oby tak dalej! Jak czytałam wyobraziłam sobie siebie w takim cudownym zamku i jak poznaję tam słodko przystojnego królewicza, który się we mnie zakochuje i chce oddać wszystko abym tylko z nim była i została jego żoną, i zarządzała całym tym pałacem, i urodziła mu śliczne dzieci, i ... ale wróćmy do szarej rzeczywistości w Polsce. W każdym razie gratulacje bardzo mi się podoba i mam nadzieję na dalsze ciekawe losy Viv i może jakieś czary a wtedy wszystko się może zdarzyć :)
|
Extra! Pani Amber wydaje się miła. ;D
Super. Czekam na kolejny odcinek. |
Cudowne, czekam na więcej<33
Vivien.. tak mi jej szkoda mam nadzieje że życie Vivien będzie lepsze w zamku.. A swoją drogą zamek jest piękny, czekam na więcej kochana! |
Cytat:
Szczerze to wątpię, chciałabym na razie prowadzić tylko historię Viv, bo Tiffany mi się troszeczkę znudziła. Poza tym, brak mi pomysłów na jej dalsze losy. Ale nie bójcie się, na pewno wpadnie, w raz z rodzinką, odwiedzić Vivkę :) |
Śliczna Tala i ten łaciaty piesek :D Musiałam to napisać ;)
Tak na początku to Viv kojarzyła mi się z Harrym Potterem, jestem baardzo ciekawa jak potoczy się ta historia. Podoba mi się twój sposób pisania. Marsz do grania w simsy! :D |
Masz ślicznych simów. :)
Wątek Viv wprowadzi do opowiadania wiele sensacji, bardzo się cieszę, bo lubię takiego typu opowiadania. Powodzenia i gratuluję weny. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:53. |