![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
No właśnie w tym jest problem, że nie ma wybranego sima, a wybierając ze skrzyni rodzin mogę wprowadzić tylko domu a nie pojawia mi się opcja wprowadzenia do akademika...
Inne pomysły ? |
Cytat:
Mam pytanie. Mojemu Simowi wyskoczyla kiedys z nikąd propozycja pracy jako tester gier. Wtedy odrzuciłam ją ale teraz bym bardzo chciała i nie wiem gdzie ją znaleźć? Wysyłajac CV i przegladajac komputer nie ma takiego zawodu... . |
Poszukaj na tablicy ogłoszeń przy akademikach i bractwach. Ewentualnie w budynku w którym można załapać się na prace jednodniowe, nie pamiętam niestety nazwy miejscówki.
|
@Mrufka ponaciskaj na roznych budynkach w miescie, mi wyskoczyla opcja zeby dostac prace agenta sportowego, odrzucilam ja wtedy, a potem moglam ja podjac po nacisnieciu na stadion.
@AMSTA takie glupie pytanie, ale w ogole wyslalas swojego sima na studia za pomoca telefonu czy komputera? Pokazal ci sie ekran ladowania kampusu, tak jakbys jechala na wakacje? |
Kosia, tak. Wysłałam ładuje się Uniwersytet ale sim znika. A wybierając innego ze skrzyni rodzin mogę zamieszkać tylko w domu. Nie mogę wybrać akademika... -.-
|
Od czego zależy udany wywiad? Moja Simka studiuje komunikację i chodzi z przenośną radiostacją. Jej dwa dotychczasowe wywiady skończyły się tym, że jej rozmówcy się zdenerwowali, dali jej po buzi a potem się obrazili. Zawsze tak jest czy w miarę nabywania umiejętności wywiady będą się kończyć pomyślniej?
|
To chyba jest zależne od nastroju naszego sima, i sima z którym przeprowadza wywiad.
Tak mi się zdaje przynajmniej. |
Hej ludzie, podobno polowa CC nie chce działać z tym dodatkiem, to prawda czy mit?
|
w moim przypadku to mit, wszystkie CC i store działa jak przed instalacją..
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:42. |