![]() |
Odp: Simowe Lowe
Sima już zrobiłem dawno, potem kilka zdjęć i 'wrócę po świętach'. Jakoś nie mogłem się zebrać. Coś mnie tak jakoś odpychało. Mimo to, zmobilizowałem się, o to taka zapowiedź, za kilka dni wypuszczę resztę zdjęć :)
|
Genialny jest. Po prostu... zatkało mnie. Cudna twarz.
|
Uwielbiam jego nos i usta *.*
|
Uuuu, fajny. Chociaż mógłby mieć wyżej usta/niżej nos (ależ ja się czepiam). Poza tym bomba :D
|
Strasznie przygnębiony ;P, ale wykonanie bardzo mi się podoba. :smile:
|
Chłopok jakby żywcem wyjęty z salonu fryzjerskiego, w którym spędziłam ostatnio duużo czasu. Serio, toż to jego sobowtór normalnie, tylko tamten miał dłuższe włosy. Piękny jest normalnie (nie mówię, że przystojny, ale sama w życiu takiego nie zrobię, bo nie dam rady)
|
O! Jestem w szoku, jest prześwietny! Przypomina mi mojego kolege po tym, jak ściął włosy. Jak dla mnie twój najlepszy sim (ale reszta też mi się podoba :D). Nawet nie śmiem się czepiać, dla mnie jest wszystko dobrane w ostatnim szczególe. Jestem pod wieeeeeeelkim wrażeniem ;)
|
No i jest. Jak tak na niego patrzę w garniaku, budzi się we mnie instynkt homo :O :O :O Jest taki piękny <3
|
Khem. Nasze gusty rozmijają się na wszystkich poziomach i chyba nie mam czego szukać w tym temacie. Doceniam wykonanie. (I piegi. Piegi są zawsze dobre.;) )
|
Zawsze doceniam wykonanie Twoich simów, styl prezentacji i nie inaczej jest tym razem. Przedstawienie sima jest imponujące. Zdjęcia świetne. :like:
Co do urody, mam pewną uwagę... ;P Mam na myśli nos, który na całej długości ma prawie tę samą szerokość. Nie sugeruję, że powinien mieć idealne rysy twarzy. Chodzi mi o to, żeby ta dysproporcja wyglądała bardziej naturalnie. ;) Cała reszta - bez zarzutu. Fajna fryzura, idealna dla tego sima. 10/10. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:09. |