![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce na tego typu post, ale chciałam napisać, że jestem pod ogromnym wrażeniem tych wszystkich zmian, które zaszły w ostatnim czasie na forum. Wszystko chodzi tak szybko i płynnie, działają upragnione przy pisaniu postów przyciski (i moje multicytowanie! xD). Nie zarejestrowałam tego wpieniającego łączenia się z "flux.shooters" (czy jak to tam leciało i zamulało). Poprawiono regulamin, poukładano działy, upiększono profil... Panuje teraz taki porządek, jest tu tak przejrzyście, naprawdę miło! Kurde, odwaliliście kawał dobrej roboty! Kubuss, Tobie również należą się wielkie brawa za odświeżenie poradników. Jesteście wszyscy niesamowici, po prostu... wow! :) Za to wszystko ja osobiście bardzo dziękuję, bo od razu łatwiej i przyjemniej korzysta mi się z tej strony! Tylko tyle chciałam napisać :P |
okej! spisy skończone. macie posegregowane wszystkie poradniki przejrzyście i alfabetycznie ze wszystkich działów oprócz Poradników różnych z powodu za małej ich ilości. przy napływie nowych poradników spisy będą aktualizowane :)
z tego miejsca chciałbym podziękować Libby za dobry kontakt i pomoc ;) |
@up: poszalałeś :P
Ostatnio dosyć często przesiaduję w dziale Gdzie mogę to znaleźć? - The Sims 2 i zauważyłam, że sporo tematów sprzed 2010 jest już zupełnie nieaktualnych. Linki zamiast do dodatków, prowadzą donikąd, a te które jeszcze przekierowują do dodatków są już tak stare, że wątpię, by ktoś chciał je ściągać ;) Nie można by tak pousuwać tych tematów? Byłoby czysto i przejrzyście :3 EDIT: podobnie ma się sprawa TUTAJ |
Dzięks Kubuss :)
|
http://forum.thesims.pl/showgroups.php może by tutaj dodać promotorki? :)
|
Dodałem ;)
xyz |
Super. Pytanie tylko, co to ma na celu? (Poza tym, że wiadomo, kto nim jest :) )
O ile moderatorów i adminów rozumiem sens wymieniać, o tyle redaktorów i promotorów nie koniecznie :| :) Takie moje przemyślenia ;) |
Powód jest prosty: żeby każdy mógł w jednym miejscu zobaczyć, kto jest kim ;) Uwierz mi, że sporo jest takich osób, które to interesuje :D
Zarówno redaktorzy, jak i promotorzy pełnią na forum jakąś funkcję, choć oczywiście nie mają zbyt wielkich uprawnień w porównaniu z administracją :P |
Dałoby radę dodać możliwość robienia spoilerów? Chodzi mi o kody
Spoiler: pokaż @down: wiem, że się da - Starlajt/Sim00n coś takiego zrobił :D Tylko pytanie, czy ktoś z obecnej administracji podejmie się tego teraz... |
MPS - rozumiem bez okularów ;)
Liv - Da radę tylko trzeba dodać z PA/ dopisać do skryptu forum, a tym się Admini muszą zająć :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:28. |