![]() |
Odp: Zmiany w administracji i moderacji
Maqryll, co ci się znów nie podoba? Uważas, że aby być adminem trzeba pracować na tę funkcję parenaście lat? Jesli sobie na to zasłużyły...
No całkiem fajnie, tylko teraz w spisie wygląda to jakby kredziorek wykonywała całą robotę xD -> http://forum.thesims.pl/showgroups.php w kazdym razie życzę powodzenia! :) o my gy! Emotikony! :O :smiech::kwiatek::sarcastic::poddajesie::trollface : |
Cytat:
Dziękuję wszystkim i mam nadzieję, że Was nie zawiodę :) |
Cytrynowa Wiśnio,
streszczając mój wcześniejszy post: Administrator nie powinien być wybierany jak skarpetki rano po wstaniu, tylko przemyślaną, odpowiedzialną i na dobrych argumentach decyzją. A nie kurde, rozdajecie jak prezenty na gwiazdkę Jak nie prima aprilis to może serio święta już mamy kalendarz mi się popsuł, anyway >.< |
rzeczywiście, teraz trochę dziwnie to wygląda, ale wydaje mi się, że moderator ma po prostu ograniczone funkcje, a teraz forum moze być sprawniejsze
najlepiej błoby chyba jakby mod mógł po prostu więcej... |
Cytat:
|
Cytat:
To, że ktoś jest administratorem nie oznacza, że jest poza wszelką władzą i może robić co chce. |
Ja szczerze gratuluje każdemu kto dostał rangę,zasłużyliscie sobie na to...
a ty Maqryll skończ biadolić gorzkie żale,jakie to forum złe itd.. bo wiesz nie chce sie nikomu tego słuchać wogóle widzę u ciebie pewny rodzaj schizy,najpierw narzekasz na nie dopracowane 4Ż a teraz zglaszasz swój udział... dziwaczne,pozdrawiam :) |
@PP zgadzam się. Niedługo dojdziemy do tego, że co drugi użytkownik będzie adminem/moderatorem..
Modeste, proszę Cie nie mów, że każdemu nie chce się tego słuchać. Wypowiadaj się za siebie, bo ja np. nie mam nic do postów Magrylla. |
dobra, ale mod ma mniejszy panel i moze mniej. a w ten sposób np. jeśli jeden admin jest dostepny na forum moze załatwic jakas sprawe od razu [zmiana nicka itd]
pozatym jako adminki nie stałysmy sie jedna osobą, która w razie rozpatrywania słuszności warna/bana jednogłosnie stwierdza ze jest sluszny. wyobraz sobie, ze rozmawiamy na ten temat. Maqryll - daruj już sobie. kogo jak kogo ale szczerze mówiąc, jak czytam twoje posty to cokolwiek sie nie zrobi to tobie sie i tak nie podoba :| poza tym, ja tu wam buźki wrzucam, a wy bubacie :cry: |
Zacznę od tego, mój drogi Perplexsiutu :*
Forum jest niedopracowane, jak Twoja pisownia, niestety. Nie chce się nikomu tego słuchać? Mój drogi zaprzeczasz właśnie szanownej administracji, która kazała wyrażać swoją opinię, a ja właśnie to robię, kotku. Kiedy ja się zgłosiłem do 4Ż? Jezusicku, czarna magia. i skończ już sapać, bo zniżyłem się do Twojego poziomu, niestety pora wstać, piękny. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:51. |