![]() |
Odp: Moonlight Falls by myrtek
Biedny Damien,oberwał od Faye :D
A temtego zboczeńca to go dorwę,za zaczepienie jej ! :< Ale długo wyczekiwany prze ze mnie odcinek,moim zdaniem wyszedł świetnie. <'3 Mojej simce jak najbardziej się podoba. :) http://i.imgur.com/fGHmB.jpg?1 |
Wow, wow, wow. Ej no! Miało być coś podobnego do tej zboczonej piosenki! ( Huehue ) A tam tylko twarze blisko i bez buzi buzi, i bez czegoś innego...If you know what i mean. :P .
Odcinek fajny. ( Byłby baaardzo fajny, gdyby nie to, że nie było buzi buzi! ) Szkoda, że Louis... No wiesz, niektórzy najpierw czytają komentarze, więc będą mieć niespodziankę! Teraz Faye i Damien bd się częściej spotykać!! Aaaa <3 Czekam na next! A najbardziej na naszego Jacoba nr. 2 :D |
Dziś będzie szczerze i dobitnie.
1. Całkowicie olałaś mój poradnik z dialogami. Szkoda, bo popełniasz kardynalne błędy. No to może spróbuję: Jeśli kończysz wypowiedź i dodajesz, że ta osoba coś powiedziała, czy szepnęła, czy cokolwiek wydobyło się z jej ust - kontynuujesz z małej litery. Jest to jakby ciąg dalszy zdania.2. Nie wszystko musi mieć swój epitet. Jeśli okraszasz każdy, nawet najdrobniejszy przedmiot/czynność/etc. przymiotnikiem, robi się to po jakimś czasie irytujące. Cytat:
Poza tym piękne zdjęcia, idealnie wykadrowane. Wreszcie pojawiła się dynamiczna akcja, więc jest co czytać. Faye ma ciekawy charakter, trochę buńczuczna, trochę znudzona, a mimo to dosyć przystępna. No nic, na dziś tyle bo mi się oczy kleją. Jak coś mi się rzuci w oczy, to edytuję:) |
Kicaj - dziękuję za porządne ochrzanienie. :)
Czytałam ten poradnik i mam go w zakladkach, zatem korzystam z niego często. Nie wiem czy coś takiego tam było. :| Możliwe, że po prostu skupiwszy się na Twojej poprzedniej radzie, nieświadomie olałam pozostałość. Też mnie nie osądzaj, bo z dialogami trochę się poprawiłam. :P Z tymi epitetami to fakt - wcześniej nie zwróciłem na to uwagi. Dzięki, ograniczę się. ;) Co do kropek zaś, to moje zboczenie krótkich zdań jest spowodowane ową niedoceniającą mnie nauczycielką. :( Jestem po prostu zachwycona powyższym komentarzem! :) Dzięki temu, że wytykasz mi moje błędy, moje teksty stają się lepsze, a ja zaś zdobywam doświadczenie. Uch, wreszcie ktoś zauważył Faye. Jeszcze raz dzięki wielkie. |
Niestety, ale life is brutal. Nauczyciele nie zawsze dobrze oceniają. Nie przejmuj się.
Faye jest bardzo ciekawą postacią. Niby taka cicha, a jednak. Coś czuję, że szykuje się ognisty romans. Ale myślałam, że już będą razem i inne rzeczy. Nie wiem co mogę jeszcze napisać , więc nic nie napiszę. |
Oj, to ich spotkanie coś krótkie było. No i Faye ot tak mu wybaczyła to całe spóźnienie? Choć z drugiej strony walnęła mu, więc można by uznać, że są kwita ;) Ciekawi mnie ten wątek z Louisem, nie mniej mam nadzieję, że nie będzie zbyt długi. Trochę to egoistyczne z mojej strony ale bardziej obchodzi mnie Damien i Faye.. Kocham twoją historię, świetnie mi się to czyta i czekam na następny odcinek :)
|
Faye była zaszokowana kiedy ktoś złapał ją za rękę zresztą to widać na twarzy Damiena.
Czemu on wyjeżdża? Czemu? Czekam na więcej -> |
Faye, nie Fave. Damien, nie Damian. :D
Dowiecie się w następnym odcinku. kedziorek - nie wybaczyła, ale z powodu tak szybkiego przebiegu zdarzeń i ich zbliżenia, nie miała nawet szansy. Wiecie, czasem zdarza się odcinek napisany tylko dla jednej sceny. Wynagrodzę to Wam w szóstce. :) |
Nie przejmuj się... Nauczyciele się nie znają ;)
Ja bardzo bym chciała pisać tak jak ty. Co do odcinka to oczywiście super. :) Już myslałam, że się pocałują.... ale oczywiście ktoś musiał przeszkodzić -.- :P Jestem ciekawa dlaczego Louis wyjeżdża. Niestety ja się zbytnio nie znam na pisaniu, więc lepiej niebędę komentować tak jak Kicaj. |
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym życzyć Wam mnóstwo szczęścia i miłości, spełnienia marzeń i tak ważnego oraz potrzebnego zdrowia. Byście zawsze mieli wenę i by od pomysłów głowy Wam pękały. Byście wytrwale czytali odcinki i przeżywali wraz z bohaterami! :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:37. |