TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Aperlaxive 22.01.2012 10:24

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Wracając do FA. Proponuję żeby dodać rangę ,,Pomocna dłoń" bo dużo jest osób, które pomagają i zasługują na taką range...

Liv 22.01.2012 10:59

@up: nieee, bo za dużo rang będzie bla bla bla ;)

Poza tym jest już taka ranga (złota rączka?), no ale fakt, szkoda, że jedna na całe forum, kiedy o wiele więcej ludzi zasługuje na wyróżnienie. Poza tym imo ten malutki podpisik pod nickiem jest też informacją dla tych, którzy pomocy szukają, a wiadomo, że nie ma jednej osoby, która ogarnia każdy dział na forum.

Btw, czy administracja przewiduje dodanie jakichś nowych rang do Forum Awards w ramach "nowości"? Forumowa gazetka miałaby co komentować przynajmniej :D

EDIT:
Aha, i chciałabym się dowiedzieć, czy robimy jutro oficjalny blackout na forum. Ostatecznie będzie to wyraz solidarności z innymi przeciwnikami ACTA, a z tego co wiem, zdecydowanej większości pomysł z ta ustawą się nie podoba.

Björk 22.01.2012 13:23

Cytat:

Napisał Ashelly (Post 1495287)
Wracając do FA. Proponuję żeby dodać rangę ,,Pomocna dłoń" bo dużo jest osób, które pomagają i zasługują na taką range...

Jedno tylko - "Złota rączka" :D

neville 22.01.2012 13:29

@Gingers - masz rację, nie pomyślałem o tym :)

@Ashelly - W pewnym sensie też masz rację, jest kilka takich osób, ale jak powiedziała Liv, że będzie za dużo rang i niektórzy userzy mogą twierdzić, że te osoby na to nie zasługują itp.

Co do FA sam mam pomysły na nowe rangi, jakby ktoś z administracji był ciekawy to proszę o kontakt ;D

i jeszcze co do "złota rączka" tzn. ilona to chyba to samo co "Tech. Support" nawet można dać dod. 3 osobom takie rangi i kolorowy nick, żeby się wyróżniali, bo rangi "tech. support" są tylko dwie, a mianowicie MarekS oraz Pingwin
Można by dać "nowym" Technikom takie rangi jak chłopakom i nick w kolorze rangi, ale to tylko moja sugestia :3

e; wybaczcie za chaotyczność mojej wypowiedzi

Aperlaxive 22.01.2012 13:46

Skoro pomocna dłoń nie, to może coś dla uzdolnionych grafików?
Tych co np. tworzą avatary i sygnatury?

neville 22.01.2012 14:16

fajne avatary i sygnatury robi dużo osób
ale po co to? no właśnie - po nic
ew. osoby które chciałyby dodawać własne avki między swoje mogłyby zakładać swoje własne działy, np. Bluszczu Tworzy - tu byłyby np. moje avatary, Avatary Zosi itp.

Meryam 22.01.2012 14:20

Jestem za utworzeniem takiego poddziału dla grafików w dziale grafika/rysunki. No chyba, że można by było zakładać swoje tematy z Twórczości Indywidualnej...

Liv 22.01.2012 15:33

Cytat:

ale jak powiedziała Liv, że będzie za dużo rang i niektórzy userzy mogą twierdzić, że te osoby na to nie zasługują itp.
W sam raz miałam co innego na myśli pisząc to ;]
Osobiście jestem jak najbardziej za rangami/kolorowymi nickami. Przynajmniej ożywimy naszą monotonną niebieską skórkę forum ; D

Cytat:

Co do FA sam mam pomysły na nowe rangi, jakby ktoś z administracji był ciekawy to proszę o kontakt ;D
Właśnie, może tym razem userzy powinni otrzymać głos co do rang? Ostatecznie to jest Forum Awards, a forum to my wszyscy :) Potem najlepsze pomysły można by poddać głosowaniu rzeźnikom.

Cytat:

Tych co np. tworzą avatary i sygnatury?
Takie rangi też są ("najlepszy avatar" i "najlepsza sygnatura")
Radziłbym looknąć do archiwum konkursów - stare FA też tam jest :)
Cytat:

No chyba, że można by było zakładać swoje tematy z Twórczości Indywidualnej...
Dopóki to nie łamie regulaminu (-ów?) i modzi nie mają obiekcji, to czemu nie? ;)

Meryam 22.01.2012 16:22

Cytat:

Napisał Liv (Post 1495492)
Takie rangi też są ("najlepszy avatar" i "najlepsza sygnatura")
Radziłbym looknąć do archiwum konkursów - stare FA też tam jest :)

Niee, chyba nie chodziło o to, kto POSIADA najlepszy avatar i sygnaturę, tylko kto TWORZY najlepsze avatary i sygnatury.

neville 22.01.2012 16:30

Cytat:

W sam raz miałam co innego na myśli pisząc to ;]
Osobiście jestem jak najbardziej za rangami/kolorowymi nickami. Przynajmniej ożywimy naszą monotonną niebieską skórkę forum ; D

Znaczy, to miało zabrzmieć tak, że TY napisałaś o zamieszaniu z ilością rang, a JA dodaję dalszą część o zazdrosnych userach. Źle sformułowałem :/

@Meryam - też tak sądzę, że chodzi o osobę która robi sygnatury, avatary itd. ale uważam, że to bez potrzebne.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:14.