![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Paranoicznie kombinujecie :3
|
Co nie zmienia faktu że myszką też takie dzieło dałoby radę ogarnąć. Żeby nie było że to ja to w dziale the sims 2 na temat niedziałających dodatków z neta pisałam że mam xp :D
|
No dobra, może i można zrobić to myszką, ale i tak warto sprawdzić serwisy : PP
|
Dobra kurna zostawcie te touchpady i tablety.
|
A moze wiecie czyj to jest charakter pisma? ;)
Chorera - byłam pewna, że to Charionette, a teraz nie mam w ogóle pomysłu. Słodki Pan Ciastek? Chayenne? Nikt mi nie przychodzi do głowy. Ale raczej nie jestem za tym, by trzymac w tajemnicy na kogo się głosuje, bo będziemy każdy sobie i mafia zwycięży. Jutro głosuję na Chayenne. LIBBY - Chayenne!!! Nie podkładaj mnie pisząc, że głosowałam na Gingersa ;) |
jakby ktoś się zastanawiał gdzie nagle i niespodziewanie znikłam, to jestem pod prysznicem. xDD
|
@up, dzięki za informacje, na pewno się przyda osobą nadganiającym temat (:D)
|
Drodzy milusińscy. Ja idę spać i poogarniać tą sytuacje odejście Dona Charionette i tajemniczą Yuki. Podzielę się przemyśleniami jutro ;* dobranoc ;*
|
serwisu imageshack używają też:
Kędziorek Apo. Yuki redmoon EverPLASTIK Muffin Juhas Cheyenne ... Coś komuś te nicki mówią ?? Cytat:
|
Lubie - to raczej było skierowane do tych, którzy uważają, że gdy zaczynam być podejrzana wychodzę z forum, czy coś tam. Tak, pozdrawiam Cię Ciastku ;*
@up - niemal każdy (lub każdy...) z Twojej listy był podejrzewany. Hmm.... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:19. |