TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Szynszyl 19.06.2009 23:07

Odp: Pytania i odpowiedzi

Z pewnością nie, bo to nie jest błąd gry, tylko po prostu takie "rozwiązanie"...
Trzeba liczyć na to, że poprawią faktyczne bugi w grze i oby zrobili to w miarę szybko.

ultraviolence 20.06.2009 05:53

Cytat:

Napisał theground (Post 1050330)
Poszukaj dobrze jeszcze raz w kontaktach, może jednak są, mogłaś przeoczyć, albo coś. W TS3 istnieje taki bug, że potrafią znikać rodziny, ale nie pojedyncze osoby z jednej rodziny tylko całe na raz, więc na pewno nie zniknęli.

U mnie też zniknął pojedynczy sim, a dokładniej chodzi o Leightona Seka(e?)moto. Jego syn niedawno zaczął uczęszczać do szkoły i został sam z babcią. Sprawdzałam w drzewie - jego avatar jest kolorowy, a w kontaktach go nie ma (trzy razy sprawdzałam). Szukałam też we wszystkich zamieszkałych domkach w okolicy i ani śladu - Leighton przepadł jak kamfora. Co ciekawe, zdarzyło mi się to pierwszy raz. Jeszcze nigdy nie zniknęła mi żadna rodzina, a tym bardziej sim... Wydaje mi się, że to po zainstalowaniu Riverview. Może tam gdzieś się znajdzie? ;d

Levkoni 20.06.2009 08:44

Cytat:

Napisał kaja13 (Post 1050378)
a mam pytanie. Gdy gram jedna rodzinką to reszta rodzin się starzejej sama? i czy NPC także sie same starzeją i gdy umrą to przychodzą nowi NPC?

Tak jak grasz jakąś rodziną to reszta rodzin się starzeje, żyje własnym życiem, pobierają się, zakładają rodziny, awansują itp. Co do NPC to nie wiem, chyba też się starzeją, ale rzadko ich spotykam, zawsze skupiam się na sąsiadach więc dokładnie Ci nie powiem.

Kurczaczek 20.06.2009 08:45

Mam misje przeczytaj jakas tam ksiazke i nigdzie jej nie moge znalesc :/ gdzie znalesc ksiazke "Nauka od teori do wybuchu" szukalem w kazdej ksiegarni w SV

Levkoni 20.06.2009 08:46

Masz ją w ekwipunku sima, zawsze jak jest taka misja z przeczytaniem książki to dostajesz już ją od zleceniodawców tak jakby. :)

Kurczaczek 20.06.2009 08:48

ale wlasnie jej nie mam :/ szukalem wszedzie i w plecaku i w wyposazeniu rodziny ktory jest w trybie tam gdzie sie kupuje

ale jeszcze 12 raz sprawdze

Levkoni 20.06.2009 08:50

To może już ją przeczytał sim? Albo wsadził do półki na książki.

Kurczaczek 20.06.2009 08:56

nie ma sprawdzalem w kazdej ksiegarni u siebie w domu na polkach na ksiazki i wszedzie... i w plecaku tez nie ma

Chantelle 20.06.2009 09:09

A może ją nieświadomie skasowałeś?Lub zrezygnowałeś z misji?

Ellie 20.06.2009 10:06

w ktorym miejscu publicznym mozna sie zalapac na kurs z majsterkowania?
szukam i szukam i nie moge znalezc

{tysieczny post! *podnieta*}

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:20.