TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Casslin 02.06.2011 13:32

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Do Remusa.
Dzieci nie rodzą się sławne, nawet jeżeli ich rodzice są sławni.

rocktechnika 03.06.2011 09:00

Cytat:

Napisał Casslin (Post 1402747)
Do Remusa.
Dzieci nie rodzą się sławne, nawet jeżeli ich rodzice są sławni.

Ale gdy dzieci sławnych rodziców stają się nastolatkami, to często mają już 3 gwiazdki sławy.

hellraiser 03.06.2011 13:24

Cytat:

Napisał rocktechnika (Post 1402896)
Ale gdy dzieci sławnych rodziców stają się nastolatkami, to często mają już 3 gwiazdki sławy.

Dzieci gwiazd otrzymują gwiazdki sławy, gdy podrosną do dziecka w wieku szkolnym - takie małe sprostowanie :P

rocktechnika 04.06.2011 15:59

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1402930)
Dzieci gwiazd otrzymują gwiazdki sławy, gdy podrosną do dziecka w wieku szkolnym - takie małe sprostowanie :P

Dawno nie grałam w Simy [jakoś od lutego, a ostatnio zainstalowałam same Pokolenia], to mi się pomerdało ;) Sprawdzę za kilka dni :D

MartA147 04.06.2011 21:10

Jak grać koncerty z zespołem?

Bo moja simka założyła zespół czteroosobowy. Zarejestrowałam samozatrudnienie jak zespół. Ale nie wiem jak grą koncerty w klubach żeby inni simowie przychodzili na te koncerty. Niby mają zadzwonić z propozycją zagrania koncertu ale nikt nie dzwoni już od chwili założenia zespołu. Od czego to zależy? Jakie muszą być spełnione warunki by grać koncerty z prawdziwego zdarzenia? A poza tym jak idę do jakiegoś klubu i klikam na instrumenty i "zacznij muzykowanie" i zapraszam członków zespołu to i tak przyjadą dwie osoby a nigdy nie ma pełnego składu.
Pomocy!
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pan_Laptop 05.06.2011 10:10

Odp: Jak grać koncerty z zespołem?

Ja także dołączam się do pytania. Od kilku miesięcy (i to prawdziwych) czekam na jakikolwiek koncert.

Remus Lupin 05.06.2011 16:17

Chcę się do wiedzieć czy u was też tak jest,że zmieniają się paparazzi, miksolodzy, styliści i spec od komisu.

Bo wczoraj zauważyłem,że co chwilę jest inny paparazzi niż stały.

Np. Stworzyłem simbota i usunołęm potem simbot wrócił jako paparazzi , a teraz jest jako miksolog czy to normalne.

Rosemarie 05.06.2011 16:26

To chyba normalne, bo ja mam tak samo. Pewien sim, miał chyba nazwisko "Obarzanek" , nie pamiętam dobrze był paparazzi i fotografował moją simkę, a kilka dni później był w klubie miksologiem. :D

Remus Lupin 05.06.2011 16:31

Normalne no to dobrze

Natix 07.06.2011 15:14

Adoptowałam dziecko. Matka ma 5 gwiazdek w chwili adopcji. Czy dziecko otrzyma kiedykolwiek ilekolwiek gwiazdek?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:18.