![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Do Remusa.
Dzieci nie rodzą się sławne, nawet jeżeli ich rodzice są sławni. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak grać koncerty z zespołem?
Bo moja simka założyła zespół czteroosobowy. Zarejestrowałam samozatrudnienie jak zespół. Ale nie wiem jak grą koncerty w klubach żeby inni simowie przychodzili na te koncerty. Niby mają zadzwonić z propozycją zagrania koncertu ale nikt nie dzwoni już od chwili założenia zespołu. Od czego to zależy? Jakie muszą być spełnione warunki by grać koncerty z prawdziwego zdarzenia? A poza tym jak idę do jakiegoś klubu i klikam na instrumenty i "zacznij muzykowanie" i zapraszam członków zespołu to i tak przyjadą dwie osoby a nigdy nie ma pełnego składu.
Pomocy! Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
Odp: Jak grać koncerty z zespołem?
Ja także dołączam się do pytania. Od kilku miesięcy (i to prawdziwych) czekam na jakikolwiek koncert.
|
Chcę się do wiedzieć czy u was też tak jest,że zmieniają się paparazzi, miksolodzy, styliści i spec od komisu.
Bo wczoraj zauważyłem,że co chwilę jest inny paparazzi niż stały. Np. Stworzyłem simbota i usunołęm potem simbot wrócił jako paparazzi , a teraz jest jako miksolog czy to normalne. |
To chyba normalne, bo ja mam tak samo. Pewien sim, miał chyba nazwisko "Obarzanek" , nie pamiętam dobrze był paparazzi i fotografował moją simkę, a kilka dni później był w klubie miksologiem. :D
|
Normalne no to dobrze
|
Adoptowałam dziecko. Matka ma 5 gwiazdek w chwili adopcji. Czy dziecko otrzyma kiedykolwiek ilekolwiek gwiazdek?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:18. |