![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Dokumenty
Masz tak? Oczywiście w folderze Packages mogą znaleźć się jeszcze inne foldery. Ja mam tak, bo to świetny sposób na grupowanie plików i później ich ew. pozbycie. |
Mam tak:
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages\Hacks Może być? |
Co zrobić kiedy u sima nie schodzą paski: energii, higieny i siusiania?
Próbowałam już zresetować go, kodu testing... jeden sie odblokował, ale z pozostałymi nadal nic. Prosim o pomoc! |
Cytat:
|
Vipera - u mnie zawsze pomagało wyprowadzenie z domu i ponowne wprowadzenie.
|
Spróbuję. Zauważyłam, że tak się dzieje przy zmienianiu aktywnej rodziny. Można tego jakos uniknąć?
|
Vipera - mi zawsze pomagał reset sima albo wyjście z zapisu :|
Uniknąć? Hm...chyba unikanie kodów, ale sama po sobie wiem, że to trudne zadanie :P Wiesz, że po wyjściu z gry wypadałoby wyłączyć kody? ;) Laselight - czy to ważne czy ma users czy program files? Najważniejsze jest ta część, od której zaczyna się folder "The sims 3". Przecież nie każdy musi mieć zainstalowany w tym samym miejscu grę. Tym bardziej są różne systemy i ich wersje. |
myrtek, nie używam żadnych kodów, w tym sęk (jedyne co to ten wczoraj z nadzieją, że oblokuje sima). Mój chłopak też, a oboje mamy problem z tymi zawieszonymi potrzebami :( Resetsim nie pomaga
|
Cytat:
|
Mam do was pytanie? czy jak zainstalowaliście dodatek 4 pory roku to mieliście tak że po paru minutach grania chcieliście zapisać a tu błędy zapisu? bo u mnie tak się stało dziś chyba z 3 razy =/ w jednej rodzince to się potwornie długo zapisywało co wtedy mam zrobić? czy to przejdzie itd?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:18. |