TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

Myrtek 11.11.2012 14:54

Odp: Pytania i odpowiedzi

Dokumenty
Masz tak?
Oczywiście w folderze Packages mogą znaleźć się jeszcze inne foldery. Ja mam tak, bo to świetny sposób na grupowanie plików i później ich ew. pozbycie.

Alcioo :33 11.11.2012 14:55

Mam tak:

C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages\Hacks

Może być?

Vipera 11.11.2012 17:17

Co zrobić kiedy u sima nie schodzą paski: energii, higieny i siusiania?

Próbowałam już zresetować go, kodu testing... jeden sie odblokował, ale z pozostałymi nadal nic. Prosim o pomoc!

Laselight 11.11.2012 17:56

Cytat:

Napisał Robaczek :) (Post 1600744)
Mam tak:

C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages\Hacks

Może być?

Nie , to musi być w c/users/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Packages/Hacks .

Hallgerd 11.11.2012 18:17

Vipera - u mnie zawsze pomagało wyprowadzenie z domu i ponowne wprowadzenie.

Vipera 11.11.2012 18:42

Spróbuję. Zauważyłam, że tak się dzieje przy zmienianiu aktywnej rodziny. Można tego jakos uniknąć?

Myrtek 11.11.2012 19:16

Vipera - mi zawsze pomagał reset sima albo wyjście z zapisu :|
Uniknąć? Hm...chyba unikanie kodów, ale sama po sobie wiem, że to trudne zadanie :P
Wiesz, że po wyjściu z gry wypadałoby wyłączyć kody? ;)

Laselight - czy to ważne czy ma users czy program files? Najważniejsze jest ta część, od której zaczyna się folder "The sims 3". Przecież nie każdy musi mieć zainstalowany w tym samym miejscu grę. Tym bardziej są różne systemy i ich wersje.

Vipera 12.11.2012 13:41

myrtek, nie używam żadnych kodów, w tym sęk (jedyne co to ten wczoraj z nadzieją, że oblokuje sima). Mój chłopak też, a oboje mamy problem z tymi zawieszonymi potrzebami :( Resetsim nie pomaga

nmin 12.11.2012 13:48

Cytat:

Napisał myrtek (Post 1600896)
Laselight - czy to ważne czy ma users czy program files? Najważniejsze jest ta część, od której zaczyna się folder "The sims 3". Przecież nie każdy musi mieć zainstalowany w tym samym miejscu grę. Tym bardziej są różne systemy i ich wersje.

Ważne, bo Program Files to miejsce instalacji gry, a Users to dokumenty użytkownika, czyli save'y, screenshoty oraz właśnie dodatki. To dwie różne ścieżki. Kiedyś trzymało się dodatki w programach, ale osobiście od dawna już wrzucam je do dokumentów i pozy mi działają.

zuzapets 15.11.2012 16:19

Mam do was pytanie? czy jak zainstalowaliście dodatek 4 pory roku to mieliście tak że po paru minutach grania chcieliście zapisać a tu błędy zapisu? bo u mnie tak się stało dziś chyba z 3 razy =/ w jednej rodzince to się potwornie długo zapisywało co wtedy mam zrobić? czy to przejdzie itd?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:18.