TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Porando 07.05.2011 16:37

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

@Track96,to chyba było pytanie do mnie..=.= A tak poza tym to podam ci listę kolorów duchów jakie znam :
Biało-szary - takie "gwiazdki" wokół niego są - Starość
Pomarańczowo-czerwony - płonie - Spłonięcie
Niebieski - spływa po nim woda i zostawia po sobie kałuże - Utonięcie
Żółty - kopie go prąd co jakiś czas - Kopnięcie Prądem
Rózowy - pod postacią ducha zagląda do lodówki - Głód
Ciemnoszary - Klątwa mumii
Ciemnoszary z pomarańczową poświatą - Upadek Meteoru
Czarny,widać jak czerwone serce wampira pulsuje - Pragnienie (tylko wampir)

@Meggie,oczywiście,że rozpoznaję po kolorach.

@edit

Ktoś mnie wyprzedził ^ ^ . Ale ja mam szczegóły ! :D
A w ogóle to co to ta śmierć z pokoleń ? O_o

Spectrum 07.05.2011 16:43

@Porando

Sorry wiem że to było pytanie do ciebie, ale się za bardzo rozpędziłem i pytania nie nieuważnie przeczytałem ;)

sebi27 07.05.2011 16:47

w Pokoleniach nie będzie nowego rodzaju śmierci

Porando 07.05.2011 17:14

Skąd się w ogóle wziął pomysł z nową śmiercią w Pokoleniach ? Też gdzieś o niej słyszałem,ale nie wiedziałem czy to prawda.

@sebi27
Czemu jesteś taki pewny? :)

hellraiser 07.05.2011 17:48

Raczej powinni dodać, bo to taka dodatkowa tradycja :P Zresztą ja tam lubię kolorowe duchy i im więcej nowych kolorów tym lepiej. Co prawda raczej Simów nie uśmiercam w trakcie gry, ew. gdy mnie wkurzają albo jest za dużo osób w rodzinie, to większy wybór daje większe pole manewru :P

anjanka 07.05.2011 17:49

Mamy dla was kolejny zbiór informacji dotyczący Pokoleń, a właściwie nowości trybu budowy i kupowania, jakie wniesie najnowszy dodatek. Poniższe informacje - niektóre pewnie już wam znane, niektóre całkiem nowe - pochodzą ze strony EdenStyle.it. Zachęcamy do lektury :)

- W trybie budowy/kupowania pojawi się specjalny filtr, umożliwiający przeglądanie katalogu obiektów z jednego wybranego dodatku (np. klikając w ikonę dodatku Po zmroku, zobaczymy wszystkie obiekty, jakie wprowadził ten dodatek, klikając w ikonę Pokoleń, zobaczymy wszystkie nowości tego rozszerzenia itd.).
- Dodatek wprowadzi m.in. nowe sofy, stoły, regały na książki, nowe rodzaje oświetlenia, nowy mikser, automat z napojami, śpiwory i wiele więcej.
The Sims 3: Pokolenia- Dodatek wprowadzi dwa nowe samochody sportowe (bardzo drogie, w cenie ok. 50 000 simoleonów).
- Elektronika: pojawi się nowy sprzęt grający, konsola do gier, kamera, "stojak" na płyty, nowy zegar wyglądający jak czajnik, zabawne kolorowe telewizory dla dzieci oraz telewizory w starym stylu.
- Pojawi się mnóstwo nowych zabawek do domu i do ogrodu. Będzie można stworzyć wspaniały plac zabaw z piaskownicą, bujakami (na których będzie można posadzić małe dzieci), zjeżdżalnie (w tym zjeżdżalnie wodne, z których mogą korzystać również dorośli), a także huśtawki pojedyncze i podwójne.
- Dzieci, które mają w swoim wyposażeniu jakiś przedmiot, mogą zakopać go w piaskownicy. Z piaskownicy będzie można wykopać również wiele cennych drobiazgów zakopanych przez inne dzieci.
- Dodatek wprowadzi również nową, dziecięcą kuchenkę, pudło z zabawkami, pole do gry w klasy, a także kolorowe kostiumy dla dzieci (strój astronauty, księcia/księżniczki i dinozaura).
- Pojawi się kilka nowych obiektów dekoracyjnych do pokojów dzieci, np. futerał na ołówki do postawienia na biurku, kukiełki (lalki) do ustawienia na półce itp.
- Domek na drzewie, dzieci będą mogły nazwać, można nawet ustalić, kto będzie miał wstęp do domku (dziewczynki, chłopcy czy wszyscy).
- Nastolatkowie i dorośli nie mogą korzystać z domku na drzewie, mogą jedynie go nazwać, i poprosić dzieci, by z niego zeszły. Dorośli mogą jedynie robić bara-bara w domku na drzewie.
- Dzieci mogą włożyć kaski, usiąść na kanapę i udawać, że jest ona samochodem ;) Swoją drogą, kto tej zabawy nie zna? ;)
- Pojawi się kilka różnych modeli łóżek piętrowych, każde dostępne będzie z jednym lub dwoma materacami. Pod łóżko z jednym materacem (materac na piętrze), będzie można ustawić biurko, zabawki itp. - doskonałe rozwiązanie, gdy w pokoju dziecka nie ma zbyt dużo miejsca.
- Pojawią się schody spiralne. Dzieci i nastolatkowie będą mogli z nich zjeżdżać po poręczy.

sebi27 07.05.2011 18:42

skąd wiem ?
BO CZYTAŁEM KAŻDY WYWIAD Z TWÓRCAMI POKOLEŃ I MÓWILI ŻE NIE MA !

Lubie 07.05.2011 18:51

SZKODA. !! :< Śmierć od śmierdzących pieluszek.. :P

Chiyano 07.05.2011 20:17

Śmierć z ręki wymyślonego przyjaciela >D

szkoda że nie ma : c

miłośniczka zwierząt 08.05.2011 05:43

fajnie że nastolatkowie i dzieci będą mogły zjeżdżać po poręczy tych kręconych schodów ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:39.