![]() |
Odp: Forumowa Mafia
- Muszę lecieć. Napiszcie do mnie gdy coś ustalicie. (@wszyscy)
- Sądzę, że któreś z nas. (@roia) |
- Musiałam popełnić błąd, to był przyjaciel Meryam, prawda? Jakie powiązania miał Everlasting z ofiarami? Nie wiem, wciąż nie potrafię dostrzec czegoś, co mnie ostatecznie skłoni na zagłosowanie na chrupka. Waham się, ale to wciąż nie to.
|
@roia - wydaje mi sie, ze ja, albo restless, by mnie pograzyc. To jest straszne.
@Cherri - Musisz nam uwierzyc, on jest jednym z nich. |
Hmm.... Może to lekka paranoja, ale ciekawe dokąd nos poszedł....
|
Boję się, że to mogę być ja. Lecz jeszcze gorzej czuję się na myśl, że mogą sprzątnąć Lubie.
|
everlasting? tez go podejrzewalam. jakos pozniej przestalam go zauwazac. jutro pewnie mps poleci. kazdy moze byc morderca, on tez. chociaz ja mam przeczucie, ze mimo ze on oskarza kazdego po kolei, to to jednak ktos inny.
|
-Morgano, dlaczego tak uwazasz ?
|
"A jeśli to Nos? Usilnie stara się wrobić chrupka, żeby odsunąć podejrzenia od siebie...dziwne, że zniknął akurat teraz" - przez chwilę przemknęło Cherrie przez myśl. - "Niee, to idiotyczne, ogarnij się" - zbeształa się.
|
- lubie, nie mam pojecia. to intuicja. choc ona moze zawodzic. tak samo jak zawiodla mnie i wielu innych przy kennym... tutaj trzeba jakichs konkretniejszych dowodow.
|
- Konkretnym dowodem jest nagle znikniecie Chrupka po tym, jak zaczelismy go oskarzac, zamiast probowac sie choc troche tlumaczyc. Nie wydaje wam sie to podejzane ??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:31. |