![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
U mnie tak się dzieje, kiedy próbuje zaplanować stroje dla simów. Pomijając to, ze w czasie stylizacji gra się niemiłosiernie tnie, to gdy chcę po tym zapisać to wyskakuje kod błędu 12 czy jakoś tak.. Ma ktoś na to jakiś sposób? Od razu mówię, że gram bez kodów, robiłam reinstalkę przed wgraniem CPR, nie mam modów ani dodatków z neta.. Nie wiem dlaczego tak się dzieje :(
|
A próbowałyście reinstalację gry ?
|
nie przed zainstalowaniem 4 pór roku gra zapisywała się normalnie a ja teraz staram sie grać bez kodów więc nwm czemu tak się dzieje =/
|
Tak i to wiele razy.. Cóż, chyba po prostu będę musiała z tym żyć. ;)
|
Zuzka proponuję ci reinstalację 4 pór roku.
Kedziorek- A komputer masz spełniający wymagania gry? |
@up Tak i to z nadwyżką, mam też mnóstwo wolnego miejsca na dysku
|
a może jakieś mody, albo inne tego typu sprawy?
|
Pisałam już wyżej: żadnych kodów, modów ani dodatków z neta.
e: Dodam, że gra zazwyczaj działa normalnie, tylko podczas planowania strojów i fryzur się tak bardzo zacina |
Dzięki robaczku za radę ale obeszło się bez reinstelki ponieważ odpaliłam grę jeszcze raz i normalnie się zapisywała =P
|
Cytat:
EDIT. Ja nie mogę...Gosh, JAKA JA JESTEM GŁUPIA -.- Tak idiotycznie zrobiłam. Nigdy więcej nie będę kazała instalować simsów siostrze, która zainstalowała wszystkie dodatki na dwóch różnych dyskach. Połowę dodatków miałam na J, a drugą połowę na C razem z podstawą. Foldery robiłam w jednym dodatku na dysku J, gdzie podstawy nie było i launcher nie działał. Tylko dlatego, że na tym dysku tej podstawy nie było i on nie łapał. MIESIĄC zastanawiania się nad tak kretyńskim problemem. Przepraszam za kłopot, pytanie już nieaktualne... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:26. |