![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Cytat:
|
Śmierć od meteorytu? :o Właśnie wczoraj na moją parcelę spadały meteoryty, ale nikt od nich nie zginął. Za to miałam pożar przez 3 dni, którego nie mogłam ugasić ;o
Jeszcze niecały miesiąc do premiery Pokoleń... |
Wiele elementów (interakcji itp.) powinno być dostępnych dla dorosłych.
|
używam caps locka ,bo gdybyście uważnie czytali wszystkie wywiady i zapowiedzi to byście o wszystkim wiedzieli a nie jakieś dziwne wymysły swoje robili
|
Ja nie wiem.. gram tyle lat i ani nie wiedziałam o tych kolorach duchów, ani nigdy nie spadł u mnie meteoryt ;( ja to mam pecha ;D
Jeszcze 24 dni! |
Cytat:
Meggie, spadające meteory są bardzo rzadkie. Jeżeli chcesz mieć je częściej, jest na to mod na mts. :P |
ee tam, ja tam się w mody nie bawię ;D w dwójce grałam na wszelkich dodatkach z internetu, a w trójce postawiłam na "naturalność" i gram tym co mam :D
wydaje mi się, że sebi27 chciał powiedzieć, że po prostu nikt nie wspomniał słowem na temat nowej śmierci, ale mogę się mylić ;p |
@Meggie
sam sebi27 napisał : Cytat:
@sebi27 Nikt nie musi tego wszystkiego czytać jeżeli nie chce.A może jednak twórcy zrobią niespodziankę ? Mówili z tego co wiem tylko,że nie będzie nowej okolicy.I w ogóle,caps lockiem nic nie zdziałasz :) |
Czytałam listę nowych obiektów, zwłaszcza elektronika mnie zainteresowała, czy mi się zdaje, czy nie będzie nowego kompa..? A mi się stare znudziły..! :(
|
Ja sobie ściągam z neta komputerki.. :P Fajny jest na modujsimsy u Bożeny bodajże..
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:56. |