TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki - opinie i informacje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1807)

Elún 06.12.2004 13:57

Cytat:

Napisał Pinia
JESTEM WYLUZOWANA. Ale mnie krew zalewa kiedy widze coś takiego :\ Ja wiem, że ona jest nowa, ale odpowiedź na jej pytanie była na tej samej stronie co ona napisała ten post! Po za tym aż tak wszystkiego sie nie czepiam!

a moze poprostu nie zauwazyla? albo nie czytala postow? -____-'''' i nie musisz pisac na czerwono.... widze ;///

Ghost-duch 07.12.2004 16:01

Cytat:

Napisał Pawlo
co to są te smoki?
i gdzie je mozna kupić?

można je kupić u wampiżycy wiki dajesz kup smocze jajo :D

fiatka 08.12.2004 08:00

Wydaje mi się, że kolory smoków zależą od tego co robisz z jajem. Np., jak najczęściej puszczasz mu kołysanke, to jest inny od tego z którym nic nie robisz. Napewno może by smok żółty i czerwony. I chyba jeszcze zielony. Wydaje mi się, że żółty jest najlepszy:).

she 08.12.2004 11:32

Cytat:

Napisał fiatka
Wydaje mi się, że kolory smoków zależą od tego co robisz z jajem. Np., jak najczęściej puszczasz mu kołysanke, to jest inny od tego z którym nic nie robisz.

WOW ALE ODKRYCIE!!!! -_________________-
Cytat:

Napewno może by smok żółty i czerwony. I chyba jeszcze zielony. Wydaje mi się, że żółty jest najlepszy:).
Jest fioletowy, żółty i czerwony -__________________-

Zózga 08.12.2004 11:34

Fioletowy jest najlepszy!!!

Vavill 08.12.2004 14:13

ta fioletowy jest najfajniejszy ... z żółte mi zawsze uciekają !!!! A ten spokojnie bawi się z psami i kotami które odwiedzają moją działkę ;)

*SmoczycA* 09.12.2004 18:16

Gdy miałam The Sims ...

Gdy miałam The Sims Abrakadabra to mi sie często zdarzał kolor smoka: czerwony,róźowy i brazowy.Mi sie zdarzyło jak czerwonego smoka miałam to nie opiekowałam sie nim zeby zgrzeczniał.U mnie tak było i zgrzeczniał :).Smoka mozna kupić u Wampirzycy Wiki,klikasz na jej wóz i klikasz na "Kup Jajo" ( nie pamietam dokładnie :\).Smok ma już imie jak wykluwa sie z jajka,niestety nie można jemu dać imiona jakiego chcesz :\ . PozdraffiaM

Zózga 10.12.2004 09:27

Cytat:

Napisał *SmoczycA*
Gdy miałam The Sims Abrakadabra to mi sie często zdarzał kolor smoka: czerwony,róźowy i brazowy.Mi sie zdarzyło jak czerwonego smoka miałam to nie opiekowałam sie nim zeby zgrzeczniał.U mnie tak było i zgrzeczniał :).Smoka mozna kupić u Wampirzycy Wiki,klikasz na jej wóz i klikasz na "Kup Jajo" ( nie pamietam dokładnie :\).Smok ma już imie jak wykluwa sie z jajka,niestety nie można jemu dać imiona jakiego chcesz :\ . PozdraffiaM

DALTONIŚCI!!! To som kololy: żółty, fioletowy i czerwony!

Ghost-duch 10.12.2004 11:45

Cytat:

Napisał *SmoczycA*

a u mnie jak zostawiłem smoka żeby zgrzeczniał i sie nim nie opiekowałem to mi zwiał ;(

she 10.12.2004 12:09

Cytat:

Napisał Zózga
Fioletowy jest najlepszy!!!

Błyszczysz inteligencją! Naprawdę...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:25.