![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Kenny, po raz pierwszy chyba się z Tobą zgadzam w kwestii zmian! :D
Cytat:
Bardziej natomiast przeszkadzają mi one ze względu na to, że regulamin mówi jasno - pół roku, ale administratorki wiedzą swoje. A potem userzy po raz któryś zwracają na to uwagę i NIC to nie zmienia. To jest podejście do obowiązków. A chciałabym zaznaczyć, że userzy raczej bezwzględnie muszą przestrzegać regulamin. Co prawda nie ma takiej rzezi jak za czasów Liv-żylety, ale warny/bany dalej lecą. I też mi to nie przeszkadza, tylko niechże będzie jakaś równość wobec "prawa" na forum, skoro nie ma jej w rzeczywistości (pozdrawiam ACTA i pana premiera) Widziałam konta z data ostatniego logowania - któregoś listopada 2009. Niby było coś kiedyś powiedziane, że niektóre konta zostawimy bo "może wrócą", ale, nie ukrywajmy, większość jest zostawiona bez powodu. Cytat:
A jeśli poprosi się administratora o nieusuwanie konta, to go nie usunie. Tak samo jak z prośba o usunięcie konta. Cytat:
@down: hah, raczej nie przejdzie. Chociaż jestem jak najbardziej za wszelkimi dobrymi zmianami w regulaminie! |
To może chociaż czas na usunięcie przedłużyć do roku, ale ludzie, skoro nie można dawać np. dodatków płatnych, stron pirackich, albo nie ma posta pod postem! A stare konta są!
|
Proszę Cię, usuwanie kont zostaw administracji. Naprawdę umiemy sobie z tym poradzić.
|
W FA randze "Śmieszek" można zmienić nazwę na np.: "Zabawniś", "Stańczyk", "Błazen", "Klaun"
wiem, że to trochę głupie, ale byłoby to uatrakcyjnienie tejże rangi :D |
Nieee, 'Śmieszek' jest imho dobry i nie widzę konieczności zmiany nazwy tej rangi :D
|
W jednej z edycji zamiast Śmieszka był Cycek :D
Osobiście uważam, że ta ranga jest OK. |
Cycek ;P
Mi się bardziej podoba śmieszek :) |
administracja usuwa co jakis czas nieaktywne konta. poza tymi ze statusem "wakacje".
|
To można zmienić że normalnie 1 rok, a "wakacje" 2,5 roku?
|
chyba i tak usuwamy dopiero po roku.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:15. |