![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
@edit. a nie! wlasnie to napisalam, ze 1 ksiazka nie starcza na 1 punkt przeczytaj jeszcze raz ;p @edit2. nie wiem za bardzo o co chodzilo z tym "pff" no ale nvm ;pp |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem czy to było ale dobra :
Czy różni się The sims 3 od The sims 3 wersja rozszerzona ? Bo jutro jadę kupić no i nie wiem którą kupić..... |
rozszerzona to tylko pendrive o pojemności bodajże 2 giga,jakaś tam książeczka z poradami i to chyba wszystko.
|
Aha dzięki.
Ale ten pendrive to on służy do ściągania dodatków ? Czy można bez niego ? |
nie jest Ci potrzebny do niczego,no poza zapisywaniem na nich danych,czyli to co na każdym pendrive możesz zrobić ;p poza tym ma kształt zielonego kryształka,takiego jak jest nad głowami simów,ale to (jak dla mnie) żadna atrakcja.
|
Lol, pednrive w kształcie kryształka, to jest taki sam pendrive jak taki w kształcie krokodylka, hipopotamka, myszy czy zwykły ^_^'
I w edycji kolekcjonerskiej masz jeszcze darmowe jakieś samochody do gry w The Sims 3. |
The Sims 3 Edycja kolekcjonerska to wyjątkowy zestaw, który zawiera:
* grę The Sims 3 * pendrive 2 GB w kształcie simowego kryształka z dołączonym karabińczykiem * europejskie samochody sportowe do pobrania * nowy muzyczny motyw przewodni The Sims 3 * przewodnik z poradami i sztuczkami * SimPoints o wartości 10 dolarów do wydania w The Sims 3 Store (empik.com) |
Aha no to dzięki :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:48. |