![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Ten filmik z tworzenia simów jest świetny! Wielość opcji sprawia, że nad jednym simem będę chyba siedzieć z dwie godziny, ale co tam :D Uda, biust, pośladki, barki, nawet twarz ma o wiele więcej opcji, super! Jako że grafika zupełnie mi nie przeszkadza, to muszę przyznać, że z coraz większą niecierpliwością czekam na TS4. Bardzo podoba mi się sposób w jaki się poruszają, ich mimika, w ogóle wszystko. Mam tylko nadzieję, że simowie stworzeni przez grę będą jakoś wyważeni i nie zobaczę na mieście przechadzających się cudaków z nieproporcjonalnymi częściami ciała.
|
Po obejrzeniu filmiku jestem jeszcze większym fanem czwórkowej Belli - jest cudowna :)! Jestem zadowolony - wyłapałem kilka ładnych fryzur i ubrań
|
Filmik podobał mi się umiarkowanie. Wynika z niego, że podstawa czwórki będzie zawierać sporo ubrań i fryzur. Podoba mi się również duża dowolność w kreowaniu sylwetki Sima, mam tylko nadzieję, że miastowi zachowają proporcje i wygląd mieszczące się w granicach normy. Właściwie twórcy niczego nowego nie pokazali na tym filmiku; mogliby powiedzieć trochę więcej o cechach charakteru Simów. Poza tym jest ok, myślę, że czwórka ma szansę być dobrą grą.
|
Strasznie, ale to strasznie podoba mi się ten filmik z tworzenia Ćwirów. Jest tyle możliwości. Bardzo podobają mi się ubrania i simy też o wile lepiej się prezentują.
|
Boże, ten filmik z tworzenia sima był boski..... :O Już chcę czwórkę, teraz, taka jaka jest :D W sumie to w tej chwili przeszkadzały mi jedynie te klocki w widoku miasta, chyba mające przypominać wieżowce :P
Ale właśnie tego miasta jestem jeszcze strasznie ciekaw. |
A właśnie, a propos cech, widać, że dorosłe simy będą miały do wyboru 3 cechy i oczywiście cel życiowy. Zastanawiam się, czy ten cel będzie sobie można wybierać dowolnie, czy jednak będzie dopasowany pod cechy bez możliwości wyboru. No i to, co się pojawiło po wyborze celu, to dodatkowa cecha czy może jakaś drugorzędna aspiracja jak w dwójce? Ciekawe...
|
@up: ja to zrozumiałem tak, że to był bonus jaki daje ta aspiracja.
|
Z celem życiowym jest sprzężona dodatkowa cecha, która ma pomóc ten cel osiągnąć. Przynajmniej ja to tak zrozumiałam. Ale nie podoba mi się to, że można wybrać tylko trzy cechy.
|
Filmik z CASa super, ale trochę niepokoi mnie to, że złapanie za jedną część twarzy zmienia również inne. Mam nadzieję, że nie będzie to zbyt uciążliwe podczas samej gry, bo lubię zrobić jedną część twarzy, np. szczękę, a potem zostawić ją i zająć się inną.
|
O Boże, ten CAS jest świetny :O Już nie mogę się doczekać, aż stworzę pierwszego Sima :love:
Martwią mnie tylko cechy. Będzie możliwość wyboru jedynie 3 cech + jednej aspiracji? :| Malutko. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:53. |