TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Rainbow 05.08.2013 21:08

Odp: Forumowa Mafia

jak skonczymy gre to ci moze coś powiem na temat mojego bycia podejrzaną :d

albo Diana... tak się wtopiła we wszystkich, taka cicha woda brzegi rwie. tak samo rojá.

Cytryśnia 05.08.2013 21:09

Kędziorek.... W sumie to ją podejrzewałam. Teraz przynajmniej wiem, że to nie ona. Coraz bardziej skłaniam sie ku nostradamusowi.

Charionette 05.08.2013 21:10

"Kędziorek? Jak to możliwe...dlaczego akurat ona? Nie znałam jej osobiście, ale kolejna śmierć negatywnie oddziałuje na moja psychikę. Muszę się przespać. - westchnęła głęboko Cherrie

redmoon 05.08.2013 21:11

Kędziorek.... Nie znałem jej. Byłem wręcz pewny, że zamordują kogoś oskarżającego Chrupencjusza. Może wiedzieli, że tak myślimy i postanowili zabić kogoś innego, żeby odwrócić uwagę od Chrupka (przecież tak się z nami zintegrował, ma już sojuszników). Ale równie dobrze może być niewinny. Mam ochotę wymordować wszystkich podejrzanych, jednak to zależy od innych mieszkańców (a na mafię wpływu nie mam).

Mroczny Pan Skromności 05.08.2013 21:14

wieść o śmierci kedziorka dotarła do mnie błyskawicznie. Tym razem nikt nie mógł połączyć tego ze mną, ale co z tego, skoro i tak wszyscy są przeciwko mnie... Nie mogą połączyć.... Właśnie, dlaczego nie zabili kogoś związanego ze mną?! Odpowiedź jest tylko jedna: bo zwiazani ze mną to... Boże, czyżbym był aż tak głupi, by dać się zmanipulować?

Morgana 05.08.2013 21:30

kedziorek? nie no... ja tez troche podejrzewalam. wedlug mnie w mafii na bank siedzi ktos z aktywnych. krag podejrzanych sie zacisnia, teraz moze latwiej bedzie ich znalezc. chociaz cholera wie, i tak juz wieksza czesc miasta wymordowana.

Aperlaxive 05.08.2013 21:48

Kędziorek? W żadnym wypadku, nie spodziewałam się jej śmierci.
Zaskoczyła mnie.
Zawsze była cicha, z nikim nie rozmawiała... Dlaczego akurat ona?

Diana 06.08.2013 08:28

Po wczorajszym zebraniu poszłam do siebie i byłam w domu aż do teraz. Kędziorek zmarła. Ktoś zepchnął ją z góry. To dziwne...
Nadal podejrzewam chrupka. Niektórzy mają wątpliwości co do niego, ale oni nie wiedzą, co to za uczucie, gdy od początku on oskarża ciebie i twojego przyjaciela. To przez niego musiałam zerwać kontakt z Maqryllem. To przez niego Maqryll zaczął mnie nienawidzić. A później zmarł, a ja nawet nie zdążyłam go przeprosić. I mam przez to ciągle wyrzuty sumienia.
Nawet jeśli chrupek nie jest Wraith, to źle się zachowuje. Powinien wierzyć nam wszystkim, że nie jesteśmy z mafii, głosować według własnych odczuć, a nie podburzać wszystkich przeciw niewinnym.
On nam bardzo szkodzi.

Mroczny Pan Skromności 06.08.2013 11:11

Cytat:

Napisał Diana
Powinien wierzyć nam wszystkim, że
nie jesteśmy z mafii, głosować według własnych
odczuć, a nie podburzać wszystkich przeciw
niewinnym.

ej wybacz, że się czepiam, ale czy ta gra polega na tym, żeby ufać? Wręcz przeciwnie... Czytaj ze zrozumieniem, proszę raz jeszcze.

Diana 06.08.2013 11:15

Poza grą: @up: co ja Ci tu mam tłumaczyć... :P
Mam na myśli to, że powinieneś starać się zaufać wszystkim, ale z umiarem. Nie okarżać wszystkich naokoło, a obserwować, zbierać dowody i być ostrożnym. ;)
Więc nie czepiać mi się tu! Każdy ma inne odczucia :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:05.