![]() |
Odp: Forumowa Mafia
jak skonczymy gre to ci moze coś powiem na temat mojego bycia podejrzaną :d
albo Diana... tak się wtopiła we wszystkich, taka cicha woda brzegi rwie. tak samo rojá. |
Kędziorek.... W sumie to ją podejrzewałam. Teraz przynajmniej wiem, że to nie ona. Coraz bardziej skłaniam sie ku nostradamusowi.
|
"Kędziorek? Jak to możliwe...dlaczego akurat ona? Nie znałam jej osobiście, ale kolejna śmierć negatywnie oddziałuje na moja psychikę. Muszę się przespać. - westchnęła głęboko Cherrie
|
Kędziorek.... Nie znałem jej. Byłem wręcz pewny, że zamordują kogoś oskarżającego Chrupencjusza. Może wiedzieli, że tak myślimy i postanowili zabić kogoś innego, żeby odwrócić uwagę od Chrupka (przecież tak się z nami zintegrował, ma już sojuszników). Ale równie dobrze może być niewinny. Mam ochotę wymordować wszystkich podejrzanych, jednak to zależy od innych mieszkańców (a na mafię wpływu nie mam).
|
wieść o śmierci kedziorka dotarła do mnie błyskawicznie. Tym razem nikt nie mógł połączyć tego ze mną, ale co z tego, skoro i tak wszyscy są przeciwko mnie... Nie mogą połączyć.... Właśnie, dlaczego nie zabili kogoś związanego ze mną?! Odpowiedź jest tylko jedna: bo zwiazani ze mną to... Boże, czyżbym był aż tak głupi, by dać się zmanipulować?
|
kedziorek? nie no... ja tez troche podejrzewalam. wedlug mnie w mafii na bank siedzi ktos z aktywnych. krag podejrzanych sie zacisnia, teraz moze latwiej bedzie ich znalezc. chociaz cholera wie, i tak juz wieksza czesc miasta wymordowana.
|
Kędziorek? W żadnym wypadku, nie spodziewałam się jej śmierci.
Zaskoczyła mnie. Zawsze była cicha, z nikim nie rozmawiała... Dlaczego akurat ona? |
Po wczorajszym zebraniu poszłam do siebie i byłam w domu aż do teraz. Kędziorek zmarła. Ktoś zepchnął ją z góry. To dziwne...
Nadal podejrzewam chrupka. Niektórzy mają wątpliwości co do niego, ale oni nie wiedzą, co to za uczucie, gdy od początku on oskarża ciebie i twojego przyjaciela. To przez niego musiałam zerwać kontakt z Maqryllem. To przez niego Maqryll zaczął mnie nienawidzić. A później zmarł, a ja nawet nie zdążyłam go przeprosić. I mam przez to ciągle wyrzuty sumienia. Nawet jeśli chrupek nie jest Wraith, to źle się zachowuje. Powinien wierzyć nam wszystkim, że nie jesteśmy z mafii, głosować według własnych odczuć, a nie podburzać wszystkich przeciw niewinnym. On nam bardzo szkodzi. |
Cytat:
|
Poza grą: @up: co ja Ci tu mam tłumaczyć... :P
Mam na myśli to, że powinieneś starać się zaufać wszystkim, ale z umiarem. Nie okarżać wszystkich naokoło, a obserwować, zbierać dowody i być ostrożnym. ;) Więc nie czepiać mi się tu! Każdy ma inne odczucia :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:05. |