TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Cheyenne 12.10.2013 22:09

Odp: Forumowa Mafia II

Cytat:

Napisał Björk (Post 1766762)
A moze wiecie czyj to jest charakter pisma? ;)

Chorera - byłam pewna, że to Charionette, a teraz nie mam w ogóle pomysłu. Słodki Pan Ciastek? Chayenne? Nikt mi nie przychodzi do głowy. Ale raczej nie jestem za tym, by trzymac w tajemnicy na kogo się głosuje, bo będziemy każdy sobie i mafia zwycięży.
Jutro głosuję na Chayenne.

LIBBY - Chayenne!!! Nie podkładaj mnie pisząc, że głosowałam na Gingersa ;)

Nie rozumiem :/

Katerina 12.10.2013 22:10

Wiem, że masz racje i wiedziałam też, że już nic logicznego nie wymyślę. :P

muffindance 12.10.2013 22:17

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1766773)
o kurdęłę, chodziło o Ciebie XDD
Pisałaś, żeby nie pisać (ok) na Ciebie muffinfdance, bo to za bardzo oficjalnie, soooo.

wiem, ale pytam, bo jest jeszcze muffcoscostam i moze to ona korzysta, bo ja na pewno nie. :D poza tym wifi tak czesto mi sie rozlacza, ze dostaje szalu. raz jestem na forum, raz nie. i korzystam z imgura.

redmoon 12.10.2013 22:17

Człowiek idzie sobie na 1 godz. a tu taka burda o jeden obrazek XD ! Nie wiem, jak wy, ale ja mam dosyć na dziś. Spadam

Meryam 12.10.2013 22:19

Ja mimo wszystko jutro głosuję na Bjork. Po prostu, zaufałam jej w sprawie Charionette i poczułam się zdradzona. Tyle, moja własna, prywatna "zemsta". Nie mówię, że wszyscy mają na nią głosować, ale no, moje zaufanie zostało naruszone, a patrząc na to, że wcześniej miałam co do niej podejrzenia, to mam nadzieję, że wszyscy rozumieją moją decyzję.

A Yuki faktycznie, wydaje się podejrzana. Dwa razy głosowała na osoby, które zginęły z rąk mafii. Albo celnie strzelała, albo ma jakieś informacje na ten temat. A nawet Cattani nie ma informacji na temat tego, kogo planuje zabić mafia, więc pewnie Yuki jest w mafii.
Za to sprawdzanie kto ma konto na imageshack czy kto ma tablet graficzny mnie rozśmieszyło :D Tak jak redmoon, wchodzę po godzinie na forum, a tu taka afera o obrazek, olaboga xD
Ja też znikam, sen wzywa! :P

muffindance 12.10.2013 22:20

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1766796)
A Yuki faktycznie, wydaje się podejrzana. Dwa razy głosowała na osoby, które zginęły z rąk mafii. Albo celnie strzelała, albo ma jakieś informacje na ten temat. A nawet Cattani nie ma informacji na temat tego, kogo planuje zabić mafia, więc pewnie Yuki jest w mafii.

jest jeszcze lekarz ;) to on decyduje, kogo chce ocalić z rąk mafii, pamietajcie.
edit: mój blad, przepraszam. mozna to zignorowac ^^ lekarz sam sobie wybiera, kogo chce ocalic

Yuki 13.10.2013 01:27

Dopsz, dopsz. A więc teraz znajduję się w kręgach podejrzanych...
Można zajrzeć na mojego imageshacka, prosze bardzo.

Tylko zauważcie, że gdybym była w mafii, to bym się tak łatwo nie podstawiała. Logic! Mam chyba dobre przeczucia. :P Zresztą sami jutro zobaczycie, że osoba, na którą zagłosuję, nie zginie z rąk mafii. Chyba, że kochana mafia postanawia mordować każdy mój głos, ale to nie miałoby najmniejszego sensu.

Björk 13.10.2013 06:29

Ech Meryam - do Ciebie nic nie dociera. Pewnie zabij wszystkich obywateli, którzy podejrzewali o bycie w mafii Charionette, Dona, Pinkiego albo motykę... Super pomysł na rozwiązanie tajemnicy masz. Jak grałaś w poprzedniej edycji w ten sposób i ukatrupiłaś każdego miastowego, który Ci podpadł, to się wcale nie dziwię, że mafia wygrała.

A ja zanim zagłosuję, czekam na jakiś fajny top. Zaczyna wreszcie się coś dziać.

Mroczny Pan Skromności 13.10.2013 07:00

piękna laurka, ale chyba nie damy się nastraszyć :P Moim zdaniem trzeba postawić na SPC, ewentualnie Bjork lub Yuki. Powody wymienione wyżej i na poprzednich stronach :D
mam też pewne podejrzenia co do cattani ale nie zdradzę ich ze względów bezpieczeństwa ;P jeszcze sprzatną tę osobę i będziemy mieć problem.

Shiver 13.10.2013 07:38

Jeszcze raz mówię - wątpię, żeby SPC był w mafii, to samo z Björk. Postawiłbym na kogoś ze spokojniejszych graczy - Everlatinga, Fallen, Gingersa lub Flo. Jeśli są mafią to nie zamierzają być zauważeni, a jakby nie było zapomnieliśmy o nich na moment. To są osoby, w które trzeba celować.
Szczególnie Everlasting i to na niego dzisiaj raczej zagłosuję, chociaż rozważę jeszcze wasze propozycje.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:31.