![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Cytat:
|
Wiem, że masz racje i wiedziałam też, że już nic logicznego nie wymyślę. :P
|
Cytat:
|
Człowiek idzie sobie na 1 godz. a tu taka burda o jeden obrazek XD ! Nie wiem, jak wy, ale ja mam dosyć na dziś. Spadam
|
Ja mimo wszystko jutro głosuję na Bjork. Po prostu, zaufałam jej w sprawie Charionette i poczułam się zdradzona. Tyle, moja własna, prywatna "zemsta". Nie mówię, że wszyscy mają na nią głosować, ale no, moje zaufanie zostało naruszone, a patrząc na to, że wcześniej miałam co do niej podejrzenia, to mam nadzieję, że wszyscy rozumieją moją decyzję.
A Yuki faktycznie, wydaje się podejrzana. Dwa razy głosowała na osoby, które zginęły z rąk mafii. Albo celnie strzelała, albo ma jakieś informacje na ten temat. A nawet Cattani nie ma informacji na temat tego, kogo planuje zabić mafia, więc pewnie Yuki jest w mafii. Za to sprawdzanie kto ma konto na imageshack czy kto ma tablet graficzny mnie rozśmieszyło :D Tak jak redmoon, wchodzę po godzinie na forum, a tu taka afera o obrazek, olaboga xD Ja też znikam, sen wzywa! :P |
Cytat:
edit: mój blad, przepraszam. mozna to zignorowac ^^ lekarz sam sobie wybiera, kogo chce ocalic |
Dopsz, dopsz. A więc teraz znajduję się w kręgach podejrzanych...
Można zajrzeć na mojego imageshacka, prosze bardzo. Tylko zauważcie, że gdybym była w mafii, to bym się tak łatwo nie podstawiała. Logic! Mam chyba dobre przeczucia. :P Zresztą sami jutro zobaczycie, że osoba, na którą zagłosuję, nie zginie z rąk mafii. Chyba, że kochana mafia postanawia mordować każdy mój głos, ale to nie miałoby najmniejszego sensu. |
Ech Meryam - do Ciebie nic nie dociera. Pewnie zabij wszystkich obywateli, którzy podejrzewali o bycie w mafii Charionette, Dona, Pinkiego albo motykę... Super pomysł na rozwiązanie tajemnicy masz. Jak grałaś w poprzedniej edycji w ten sposób i ukatrupiłaś każdego miastowego, który Ci podpadł, to się wcale nie dziwię, że mafia wygrała.
A ja zanim zagłosuję, czekam na jakiś fajny top. Zaczyna wreszcie się coś dziać. |
piękna laurka, ale chyba nie damy się nastraszyć :P Moim zdaniem trzeba postawić na SPC, ewentualnie Bjork lub Yuki. Powody wymienione wyżej i na poprzednich stronach :D
mam też pewne podejrzenia co do cattani ale nie zdradzę ich ze względów bezpieczeństwa ;P jeszcze sprzatną tę osobę i będziemy mieć problem. |
Jeszcze raz mówię - wątpię, żeby SPC był w mafii, to samo z Björk. Postawiłbym na kogoś ze spokojniejszych graczy - Everlatinga, Fallen, Gingersa lub Flo. Jeśli są mafią to nie zamierzają być zauważeni, a jakby nie było zapomnieliśmy o nich na moment. To są osoby, w które trzeba celować.
Szczególnie Everlasting i to na niego dzisiaj raczej zagłosuję, chociaż rozważę jeszcze wasze propozycje. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:31. |