![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
ale tak wgl. co ci te nieaktywne konta przeszkadzają?
jakby administracja usunęła twoje po rocznej przerwie, to byłbyś wściekły i buchał ogniem gdzie popadnie :] |
Może i po roku usuwacie (akurat...) ale powinno się po pół roku:
"Konta użytkowników nieaktywnych przez ponad 180 dni (pół roku) są usuwane z forum." Regulamin--->Konta/Nicki--->punkt 9 ;) Więc panią admistratorkę odsyłam do regulaminu forum :) edit: Cytat:
|
@up - a skąd wiesz, wiara czyni cuda, więc nigdy nie wiadomo czy dany user by wszedł czy nie wszedł.
rok to dobry odstęp do usuwania kont |
Na niektóre ludzie przez 4 lata nie wchodzili, a są aktywne!
To edytujcie regulamin! |
Może od razu dajcie szanownego Kenny'emu władzę na forum na jakiś tydzień, żeby pokazał, na co go stać ;)
A odsyłanie administracji do regulaminu jest co najmniej śmieszne, bo administracja tenże regulamin tworzy. Gdyby "termin ważności" kont userów był rzeczywiście sprawą niecierpiącą zwłoki, administracja już dawno coś by z tym zrobiła. Tymczasem dyskusja toczy się o drobnostkę, rzecz, która nie ma istotnego wpływu na działanie forum. |
Cytat:
Kenny, co ci tak zależy? Jeszcze bym zrozumiała, jakby to była jakaś poważna sprawa, ale taka pierdółka? I pomyśleć, że jesteśmy w tym samym wieku... Konta aktywne, konta nieaktywne, nieważne. Robicie burzę w szklance wody. Usunięcie i tak nic nie zmieni. Ode mnie tylko propozycja, żeby usunąć konta osób zbanowanych permanentnie. Osoby niezbanowane zawsze mogą wrócić, zbanowane już nie, bo po co, skoro nie mogą pisać? |
Ja co do banów pernamentnych zgadzam się z Tobą ;)
|
Cytat:
Nie po to się daje bany permanentne, żeby te konta potem usuwać. Poza tym, pomyślcie - nowy mod widząc w tabeli częstotliwość powtarzania się mojego nicka w rubryce "Nałożony przez" ma jeszcze jedne powód, żeby myśleć "Liv-żyleta" ;] A tymczasem myślenie Kenny'ego powiedziane moimi słowami: Cytat:
Co do wchodzenia/niewchodzenia - jeśli user przeczytał przy rejestracji regulamin i nie zapomniał paru ważnych rzeczy tam napisanych, to wie, że w razie jego półrocznej nieobecności jego konto może być usunięte. Został poinformowany, administracja ma prawo działać. Cytat:
@down: Alisha :D |
Przypomniało mi się jak jakaś dziewczyna co ma żaby w avku i sygnie(z nickiem chyba na A, nie pamiętam xd) się kłóciła o to samo co Kenny : )
W sumie to usuwanie tych kont byłoby nawet dobre, jest parę fajnych nicków, które bym z z chęcią wykorzystał :D edit; @up tak, Alisha :D |
Ale Tu się nie o nicki rozchodzi, tylko o święte prawo naszego forum :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:46. |